Originally posted by LosmiSK
View Post
Imas 11 igraca sa ugovorima i za sledecu sezonu, bez ugovora LOYD< KOLOM i Reath. Noko je na 1+1, svi domaci sa ugovorima i za sledec plus Holl i Wolden.Eto visegodisnji ugovori a svi bi da menjaju jer zele bolje od ovih sto imas, a ovo je nas maksimum trenutni. Da i Lipovij njega zaboravio kada je trazio zamenu za Shilba pa ga doveli pred KLS i to iz koje agencije , bas se nesto pitam.
Zasto Noko, a ne Tery a mogli smo i Monroea dovesti, evo ga slobodan je , zna ga DR i on ga je iscupao negde tamo iz nba lige totalno nepoznat za preko milion po godini. Mogli smo njega sacekati i dati mu dvogodisnji ugovor, sto smo zurili sa Nokom.
Naravno da ce DR sada da uigrava ovo sto ima i da odvoji 10 igraca koji ce mu izneti sezonu do kraja, nikada on nije ni koristio vise od toga, ko izbori se za status taj ce da igra do kraja. Sinocni sastav je samo pokazatelj sa cim idemo do kraja u ovoj sezoni.
p.s. Nisi ti nikog izbacio , covek nije bio zdravstveno sposoban, mogao je tako i da iskida ligamente na prvom treningu sa ugovorom, jel bi ga ti otpustio odmah??? Neko je procenio da je potpuno zdravstveno fit, sto se tice fizicke i kosarkaske spreme videcemo, i sam kazes da kada je spreman da je bolji od svih koje imamo, ja verujem da ce ostati i sledece sezone.
Ti bi otpustio vise od pola domacih a ovamo sviras kako samo strance dovodimo i naravno nikada ne odgovoris na direktno pitanje, koji su to domaci igraci koji mogu igrati kod nas a nalaze se u drugim klubovima, Nemas odgovor a ako spoemenes Petruseva , ja cu onda reci mogli smo i Hardena dovesti a nismo, teraj se Covicu iz KKCZ zbog toga.
Comment