Originally posted by Storm
View Post
Zna se da ako bi se doveo igrac da bi to bilo na njegovo insistiranje i njegov odabir, pa ako nema ono sto njemu treba nece on svoje ime da ugrozi ukoliko bi ponovo pogresio na playu kao sto je kod Mekela , Vase Micica, Nate Floutersa . Simple is that.
Ja sam vise nego zadovoljan kako mi izgledamo sa ovom skupinom domacih igraca koji igraju samo zato sto su srbi i imaju tu prednost, inace El bi gledali samo na TVu uz dobro poznate nase komentatore.
Barsa je igrala taman onoliko koliko im je bilo potrebno da nas dobije, pogodili su samo dva trojke danas i opet nas dobili.
Da li je do nase odbrane ili do njihove indoletnosti pa su tako slabo sutirali za 3, mislim da cemo Mornar dobiti jer sva paznja i koncetracija je na njih.
Barem je DR poznat po tome kada nesto zacrta to je to. Ako i izgubimo nije smak sveta, ima Mornar jos da guli teskih utakmica, a i onda bi morali da se zapitamo, da li Milko, Jeremic, Vranjes, Lukovic mogu da budu bolji od ovih nasih domacih i zasto su oni u Mornaru a nasi tu gde jesu.
Comment