Dejo na konferenciji: kontrolejšn
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Radonjizam pobeda klasicna ... usrali smo se zadnju cetvrtinu od pobede al karma je bila na nasoj strani zasluzeno ... kad se Jordan vrati bice lakse, posebno za ove zavrsnice... deluje da Radonja nece dovoditi pleja i da veruje Waldenu na kecu... steta sto Kuzmicu ne uspeva da iskontrolise lopte kod pnr dodavanja
Comment
-
Super pobeda, želeo sam je u svetlu traženih 20:0, sada su dobili kebap. Volden i Dobrić su u obrani često ispadali (zaspali) kasnili...Radonjić je grešku pravio kada je na Deka stavio Radanova a pre toga nižeg igrača, tek sa DeDom je to bilo ok.
Tavares ima nestvarno duge ruke. Nesimpatični Rudi ako ga ostaviš malo samog kažnjava.
Lazi nije trebalo ono podvlačenje i nameštanje Rudija (jako mi je nesimpatičan lik ali je faul glup i neoprean). Volden je kombo ali ima problema sa prevođenjem lopte, to mora Ra da odradi sa nekim specijalom.
Ono što sam video jeste da smo počeli da igramo akcije ali to još uvvek nije uigrano perfektno pa su kretnje u sekvencama ali dobro, biće to bolje.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment