Originally posted by Laki21
View Post
Ovaj moj drugar odavde sto baca drvlje i kamenje po upravi (hohohoho) ista ona uprava koja je sa biroa vratilia nezaposlenog i koji bi verovatno tamo ostao jos par godina, kakva sizofrena cepanja.
Moraces da mi das obuku kako da izvucem par klipova kakve su sve bile trenerske sekvence juce pa da isto pustim u etar jel ovo vredi 30.000 eur mesecno drzavnih i narodnih para? Jel to taj trenerski pecat koji smo cekali? Covek je samo nastavio niz prethodne zvanicne utakmice, a nije da nema istorijat ovih plus 30 poraza, srecom udjose neki klinci u ekipu juce koji ni sami ne znaju zasto nose dres Igokea.
Pa pravio je magiju sa slabijim igracima, neko rece bez plate , pa ako je toliki kvalitet zasto sada se ne vidi promena na 10 x skuplji roster od onih neznalica sto je trenirao, doduse bili su reprezentativci i igraci NBA ali kazu da su neznalice bile i da ih je on stvorio.
Ja mogu ovako da teram do kraja sezone, mnogo godina sam citao izdrkavanja na klub, trenere, igrace, na sve i sada odjednom ne sme nista da se kaze protiv MESIJE. A da , ja sam bot kluba , ja smem samo da pisem sto mi se kaze, ne smem ni rec da kazem protiv nijednog igraca, trenera, dobicu packe , jel tako bese. Tako ovde i tako i na onom drugom forumu, jel treba i tamo da se vratim pa da opet budem bot ako budem nastavio u istom tonu da pisem, ili cu za par dana biti omiljen?
Ponavljam ako nije sposoban da ovu ekipu dovede na nivo oktobra kada smo skidali skalpove jacim ekipama i dobijali sve ekipe u aba ligi sa +20 razlike, onda neka se ne pojavljuje na blagajni 25tog u mesecu.kao sto nije trebao da primi punu platu za dve godine cekanja njegovog sistema, jel ste spremni svi ovde da to cekamo ponovo, jer kazu njemu treba vremena i da ne ocekujemo nista ove sezone.
Da vidimo tu secu, znao je i on da Silbuje i bolje igrace od ovih koji mu smetaju samo se plasim da one koji su nam stvarno problem nece smeti jer ih je on i stvorio pa se nada da ce od njih da napravi ono sto su bili ali od babe nikada devojka.
Comment