Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Ćuši rupa View Post
    Koliko je ozbiljna povreda Hola? Imam utisak da se čovek kreće kao po ledu.
    Šarac*ako znaš i ako je priču.
    Hall ima "bol" neceg drugog... I to nije za pricu nego za MOTKU!

    Comment


    • Ja bih sad organizovao timski izlet i veceru na racun kluba, sjeo sa njima i oci u oci da se pogledamo. Nije ovo ni do trwnera niti do para ovo je prosto losa timska igra, losa komunikacija, volja i htjenje sto je za Zvezdin dres kojim se napada titula, nedopustivo. Nisu oni zaboravili da igraju košarku za 10 dana. Potrebno ih je malo razdrmati. Postaviti fundamente odbrane, uigrati zonu kad pik ne znamo da branimo pa polako.

      Comment


      • Originally posted by mmajstor View Post
        A mozda zato sto ih vise nema ili zato sto ih je Misko namenio nekom drugom? Zato u toj situaciji je normalno da se obratis drugoj agenciji... no to je kod nas problematicno. I to je mnogo veci problem nego dal Sale ne zna a Radonja zna.
        Kojoj drugoj agenciji kad on drzi sve sto valja na nasim prostorima? Misko je biznismen i mi moramo naci nacin da saradjujemo sa njim tako da imamo koristi od toga i dobijemo neke mlade prospekte. Isto tako moramo da iskoristimo to.sitno nesto sto imamo u fmp , tipa Djordjevic, Uskok da od njih napravimo barem korisne igrace rotacije a ne da dovodimo Kuridzu , Simona , Koloma na zalasku karijere da nam igraju te uloge jer nemaju energiju ni kvalitet da mogu da doprinesu. Uostalom ne branim Simanica ali nakon jedine sezone gde je nesto odigrao i pokazao znake zivota on je klupiran zestoko dovodjenjem Browna i Gista , a posle i Kuridze, a onda jedini borac od tih starijih Faye je otpusten. Takvim radom se nista ne moze postici

        Comment


        • Previse ste se lako odrekli SO. Vise volim Deja,mada su obojica mili. Ali mislim da ste se lako odrekli SO, pod pritiskom nerealnih ocekivanja navijaca i uprave, uprave koja je najavljivala borbu za Top 8 EL a aba se nije ni dovodila u pitanje. I to posle promjene pola tima, dovodjenja novog trenera,svojevrsne legende kluba,sto je svakako SO. Ulaganje ovoliko novca u ekipu i dovodjenje dugogodisnje zelje za trenera, svakako je zahtijevalo strpljenje bez obzira na rezultate koji kad se bolje pogleda i nisu bili tako losi. Skoro svaki poraz vam je bio na jednu loptu zar ne. Niko vas nije razbio sa dvaes razlike.

          Comment


          • Originally posted by nebitan View Post
            @ Šarac: Naravno da su svi treneri podložni kritici pa i Radonjić, za ovo što se večeras desilo je više kriv bivši trener nego sadašnji. Kada je V. Jovanović prestao da bude trener u FMP očekivao sam ga brzo na mestu KKCZv (očito je da sam pogrešio) jer je pokazao da je sasvim solidan trener ALi i Alimpijević je bio mlad, solidan ali se u Zvezdi nije snašao. Veličina trenera jeste da sklopi od onoga što ima tim i da iskoristi što više može od svakog pojedinca kada ga ugradi u tim. To Obradović nije uradio a tome se nadam od Radonjića, samo mu treba vremena.
            Činjenica da je onaj ko je dovodio debelo pogrešio kod pleja, nit je Hal, nit Roč za Zvezdu i potreban nivo košarke, O Brajant koji je viđen kao prva 4 je nezauzdan ili bolje rečeno dozvoljeno mu je da radi šta hoće, ako ga ne uklopi Radonjić u tim verujem da će igrati sve manje.
            Ipak se nadam da će sadašnji trener da postavi stvari na pravo mesto.
            Kakav god da je trener, igrač profi bi morao slobodna bacanja da pogađa iznad 70% i otvorene šuteve da ne ispaljuje air ball-ove. Neverovatno je da u Decembru mi igramo vrlo statične napade a u odbrani timska odbrana je samo pojam u pripremi utakmice, ako se probije bekovska linija koš je primljen samo je pitanje da li dva ili tri poena. Užasni letargični pogledai bez reakcije na sramotnu razliku koja raste iz minuta u minut...
            Znači, da skratim: Obradović je imao 2,5 - 3 meseca pa je krenula pljuvačina. Radonjiću dajmo 1,5 meseci pa ocenimo. OK?
            Ovde bih te podrzao samo 50 %.

            Pogodio si da je Obradovicu dato 2.5 meseci i nije se obrukao ni na jednoj utakmici jer je sve osim u ABA ligi igrao protiv jacih od sebe.
            Nas su danas POT< NALIC I FUNDIC upropastili i DR33 je imao dipo godine da postavi sistem.

            2.5 meseca je po meni mnogo manje od 2.5 godine.

            Radonjic ima alibi celu sezonu sta god da uradi od cuvara vatre da nije njegov tim, pa ako nije njegov tim nije trebao da ni ga prihvati, lakse mu bilo da uzima pomoc sa biroa do Juna i da opet ceka da mu Misko nadje neki klub uspesno kao sto mu je pre nas nasao.

            Ja necu pljuvati i vredjati kao sto su vecina ovde i na drugim mestima vredjali Obradovica, sada su svi ti spremni da prihvate da nas kantaju i u EL i u ABA ligi jer je na klupi Radonjic. WOW.

            Sakota je uzeo jos veci raspad od Gavrilovica i u prvoj utakmici dobio 20 razlike, dobio neke utakmice u EL ali je docekan kao najveci dunster, a ovde ljudi vide svetlo na kraju tunela, ok. Cekamo.

            Comment


            • Nisam gledao utakmicu pa ne mogu mnogo da komentarisem, vidim po forumima da je bilo sramotno izdanje u odbrani te da smo promasili mnogo otvorenih suteva spolja (video sam statistiku na sajtu ABA).

              Ekipa je u velikom problemu kada ne igra najbolji igrac u spoljnoj liniji (a verovatno najbolji i generalno), Primorska u gostima (kada je odmarao) bi bila izuzetno "cupava" (mada je bila i ovako) da se Rochestie nije "pojavio" u prvom poluvremenu i pogodio sve sto je sutnuo ka kosu, sada dva najubedljivija poraza u sezoni (jedan za drugim) i rezultatski i po igri kada je Loyd u karantinu.

              Comment


              • Originally posted by NaviSK View Post
                Hall ima "bol" neceg drugog... I to nije za pricu nego za MOTKU!
                Jel istina da je i on bivši?
                Spoiler
                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                Nije umio da odstupi,
                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                Pao unapred, a ne unazad,
                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                Uračunato i u moj pad.

                Comment


                • Bice to dobro, idemo dalje. Sreda PAO kuci. Gotovo sam siguran da je ovo danas bio pocetak generalnog reseta, kako samih igraca tako i sistema i pristupa.
                  Deo Dejovog "New Deal"-a. Zelene dobijamo na svezinu.. (iz Laktasa) Zadar 02.01. pada ako odigramo i ovako lose. Posle se Lojd prikljucuje, a u to ce i Bozic.. deo godine/sezone kad krece nas preporod i bolja igra. Zato braco Srbi, verujmo u Deja. Ne znam kako ce, al hoce.

                  Comment


                  • Šta li je toliko lošeg uradio D. R. pa da ima toliko netrpeljivosti prema njemu?
                    Nije kraj sveta ako se izgubi po neka utakmica, naročito ako dolazi u nezgodno vreme, a pri tom i nebitna.

                    Comment


                    • Jel Vračarca opet čekamo dve sezone?
                      Pitam za druga.

                      Comment


                      • Kud ćeš bolji scenario.
                        Čekaš, sačekaš i bude tu još par godina,još ako donese rezultat kao što je imao...

                        Comment


                        • Mi mozemo da registrujemo za aba jos 2 igraca max. Dobro treba razmisliti gde skripi. Nemamo vise popravnog ako omanemo. Po meni kvalitetan plej umesto Hola i neki 3/4 igrac ala Stratos. Pa da polako dizemo ekipu....

                          Comment


                          • Dejo ne zna engleski, dolaze u obzir samo beli Srbi.

                            Comment


                            • Originally posted by Storm View Post
                              Mi mozemo da registrujemo za aba jos 2 igraca max. Dobro treba razmisliti gde skripi. Nemamo vise popravnog ako omanemo. Po meni kvalitetan plej umesto Hola i neki 3/4 igrac ala Stratos. Pa da polako dizemo ekipu....
                              Pod jedan i to obavezno, odstraniti JOBa. Ono je... za bilo koju ekipu.
                              Sve posle toga postaje lakše.

                              Comment


                              • Originally posted by Ćuši rupa View Post
                                Pod jedan i to obavezno, odstraniti JOBa. Ono je... za bilo koju ekipu.
                                Sve posle toga postaje lakše.
                                Bice JOB ok kad ga Radonja uvede u pravi sistem. Na 4 ima da cepa kao Miller. Ne bih se ja njega tako lako odrekao. Sa dobrim centrom ala Nnoko, Loydom koji je opasnost po kos i pravim plejom, JOB nece moci da bude udvajan i utrajan, pa ce da dise i igra kosarku.
                                Last edited by Storm; 27-12-20, 22:08.

                                Comment

                                Working...
                                X