...Npr. Imam svoju teoriju o pobjedi Partizana protiv Fenerbahcea...ok! ali kako to objasniti iz 'normalnog' ugla
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View Post7 miliona budžet i izgubiš od ovih od ni 1 milion, meni to nije prirodno, pogotovo što je ovo već treči put, plus tupavo ispadanje iz EL. Radonjiću, Radonjiću....
I Radenovic je juce u oba smera bio drugi najbolji igrac posle Nelsona. Bio bi jos bolji da mu je dosedjen jedan od 4 faula u drugom poluvremenu pod kosem. Cekovskom su isterisali dve sekirice jer bi njegovim 4. faulom 17 minuta bi bio kraj meca.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKakvih 7 miliona, sa tim budzetom u sadasnjoj situaciji mozes da dovedes validnog NBA igraca. Dva puta je manji od toga budzet prvog tima. Oko 4 za ceo sistem.
Opet ove šešire treba da tabamo sa pola nam gasa...taman se istripujem da sve ide kao po loju, kad neko ugasi toplu vodu...
Comment
-
U pravu si,ali Radenovic nema kvalitet,on nema taj korak,nema sut,nema zavrsnicu,ulaz ne postoji,i neprirodan procenat promasenih zicera..a ka pocne da tapse,sve mi srce preskace jer mu je ukradu!cetvorku dovesti i rotirati sa Mitrovicem i nista nam vise ne treba..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostU pravu si,ali Radenovic nema kvalitet,on nema taj korak,nema sut,nema zavrsnicu,ulaz ne postoji,i neprirodan procenat promasenih zicera..a ka pocne da tapse,sve mi srce preskace jer mu je ukradu!cetvorku dovesti i rotirati sa Mitrovicem i nista nam vise ne treba..
Comment
-
Originally posted by Duka View Postoh naravno,samo zaskrolaj misem puT dolje;)
Originally posted by Duka View Post...Npr. Imam svoju teoriju o pobjedi Partizana protiv Fenerbahcea...ok! ali kako to objasniti iz 'normalnog' ugla
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostAko si mislio na ovo
meni ovo na sve liči osim na pitanje, bez da se naljutiš
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Možda sam ja čudan, ali sam lepo napisao, ovo je 3 put. Ae ok Budućnost, nije to toliko loša ekipa, plus gostovanje, ali ove dve, to je meni neobjašnjivo isto kao kada bi Juventus izgubio od Sausuola, razlika u tri klase. Ok da smo izgubili od Cedevite npr. Cibone, Igokee u gosima, ali brate od ovih...često nam se nešto dešava ta priča "jbg eto dešava se". Radonjiću, Radonjiću...Last edited by Brajkula; 16-12-13, 19:20.
Comment
Comment