Jel to definitivno?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jeste i zvanično. Ja očekujem da on i Hall donesu kreciju i dozu mirnoce u organizaciji. No imamo mi i drugih probkema koji se moraju rjesavati u hodu.
Ja dajem punu podršku Obradovicu, mora se imati neki kontinuitet da bi rezultati dosli nema ništa preko noći.
Comment
-
Ono jes'. Znam koliko me Radonjic znao ispizditi kad Jovic izgubi tri lopte u prenosu ovaj Wilijamsa ne dize sa klupe, pa zadnji napadi, specijali, TO u seriji, ma milion nekih stvari nije bilo kako treba ali je bilo borbe pa eto srece nije sklonjen i donjeo nam toliko radosti e sad bi mi da mijenjamo legendu kluba koji je prvi na tabeli i gubi utakmice EL na jednu loptu mos mislit. Pri tome smo bez pleja a sad nam se vraca Hall i evo Kolom vidjecemo od cega je... Mislim da ce sve biti ok jer tesko da mozemo gore od ovoga.
Comment
-
Navijali smo za Zvezdu i kad smo se borili za opstanak. Kad smo bili vreca za udaranje u domacim okvirima. Niko nece ovde prestati da navija za Zvezdu i da je voli svim srcem. Ali ja cu da ponavljam svaki dan da nabijem Sasu Obradovica na kurac. Neznalica i luzercina. Bas zato sto volim Zvezdu nadam se da ce uskoro da se nosi u picku lepu materinu.
Comment
-
Originally posted by serbianhoops View PostFrancuzi imaju 3 pleja mlađih od 22 godine u NBA, Litvanci imaju reprezentativni tandem za narednu deceniju i više u Jokubaitisa i Marčiulionisa mlađeg, dok kod nas Uske jedan od retkih koji ima uslove da napreduje i postane reprezentativac gledaće nastavak sezone na tribinama.
Vidi se lepo da je na vreme data sansu Uskokovicu, da bi smo vec sada imali reseno pitanje pleja.
Sad polako stize i placanje te cene sto od 2015e naovamo nije davana bitnija sansa mladjim domacim igracima, pa sada nemamo na koga da se oslonimo. Spala karta na Davidovca i Dobrica koji ulazi sa klupe, a kad i oni odu onda cemo morati da kupujemo svih 12 stranaca. Makabi i Himki za siromasne.
Comment
-
Mmajstor je najjaci lik, sta ti pises ...samo prestani :-) ovo je svetogrdje..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by L a z a R View PostTo za reprezentaciju neka se pita predsednik kss, nas treba da brine perspektiva KKCZVEZDA.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostI ja sam ga video u prenosu FMP Zadar, pa mi je bilo nejasno kako je moguce u ovim stogim covid protokolima da udje na tribine?
Koliko znam niti je zvanicnik niti igrac ili clan strucnog staba ni jednog ni drugog tima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment