Fala!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pošto ima na ju tjubu ja sam uzeo slobodu i koristio ga u svojim postovima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostOdlično odrađeno Laki . Nadam se da se ne ljutiš što delim po društvenim mrežama ?A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Ne znam koliko bi nam pomogao na EL nivou (posto tu posebno "skripi") igrac koji je posle 2 ili 3 sezone u EK i Spanskoj ligi u dresu Andore prosle sezone sa 29 godina debitovao u EL (npr mi vec imamo EL debitanta sa 29 godina na istoj poziciji i dobrim prethodnim sezonama, sa EK kao najjacim do tada igranim takmicenjem).
Uz to nije to bila neka uloga 3-ceg pleja sa par minuta po utakmici u dresu nekog velikana vec standardna rotacija na poziciji pleja u Zenitu. Mogu da kazem da nije ostavio neki narocit utisak. Kao dodatak na sve dodje i podatak da je nizi od 180cm cini mi se.
Naravno govorim o Albicy-ju ukoliko su tacne one informacije koje su deljene na Twitter-u juce (Twitt nekog Spanca je bio izvor).Last edited by Borca; 11-12-20, 17:03.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostSamo udri tj udrite, zato je i stavljeno, da dopre što dalje.
http://zurnal.rs/kosarka/evroliga/10...ijakosom-video
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
Comment