Kako nam glup trener, auu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svakako meni neverovatno da covek pravi faul..da je dao oba..sta njegova je pamet sut za tri poena? Stvarno je neverovatan Obradovic..neverovatan i sramotan u zadnje vreme..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Nemam ništa ni igračima ni treneru da zamerim, ovo je bila oružana pljačka i to je jedini razlog poraza.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Momcima naklon za htenja i borbenost.
Ovakav status ne bi imao klub da ima zaštitu države tj. matičnog saveza. Neko će reći fiba-uleb, da, ali velike su saradnje i ustupci između saveza. Tu je sva mudrost povlašenih(og) kluba i ostalih.
Definitivno u ovakvim okolnostima kada imaš limitiran tim što se kvaliteta tiče, puna hala dosta toga donosi i daje igračima, naročito utiče na ovu b..ru.Last edited by L a z a r; 10-12-20, 21:24.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostPuce mi link na 8,6 sec do kraja, kod faula na Dzoniju. Jel moze neko da mi kaze sta se posle izdesavalo?? Jel pogodio bacanja i kako smo primili kos?
Posle TO Printezis je poentirao sa 2+1.
Promašio je dodadtno bacanje a Lazić kasnije sa više od pola terena nije uspeo da pogodi.
Comment
-
Protiv Buducnosti brani napad od 27 sekundi, a sad pravi faul na 7 sekundi. Nemas ti Obradovicu pojma. Jebem sam sebi mater sto sam te prizeljkivao pre Dejana Radonjica. Nisi da mu cipele cistis.
A Damir Javor kad umre pijem tri dana od srece. I idem organizovano da mu se poserem na grob.
Comment
Comment