Bravo momci, svaka vam cast. Malo je falilo, jebiga..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Joj... za dlaku.. kako se okliznuo Nelson, gde baš tamo klizavo
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Neko ovde rece da je Katic nezadovoljan, da sabotira i hoce da ide . Veceras bukvalno molio da udje u igru i rizikovao da pogorsa povredu.
Alal vam vera momci. Imate srca taman koliko ga druge ekipe kkcz kroz istoriju nisu imali. Ako ce se ginuti, nek se gine muski. A sada, napad na OAKA i Lavoral u Areni. Mozete. Znate da mozete.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
pa odavno se nisam osjecao ovako popisano ko veceras ovo ide u francusku kategoriju strazbur-bordo...prevelika zelja uzrokovala previse glupih, pocetnickih gresaka...a steta, bas steta, imali smo ih, nudili su se...ajmo pao sutra pobjeda za cigane
Comment
-
-
-
Najrealnija racunica je da dobijemo sve do kraja,naravno!
Ova igra Zvezde je jos jedan znak da smo zaista na pravom putu..uspjeli smo da prakticno neutralisemo njihov sut za 3 poena..sofoklis se dobro pazio,ovo se jednostavno mora vratiti!Dobijamo PAO u Atini,sigurno!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Ja ipak mislim da je za nas bolje da Kuca dobije veceras.I Pao i Kuca imaju 3-3 skor,ali Pao ima dosta tezi raspored,gostuju Lokomotivu i docekuju Makabi.Ako dobije Pao kljucni mec ce nam biti u Atini,moramo dobiti vise od 4 poena razlike.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
kada se pogleda raspored do kraja vidi se koliko ce nam biti tesko proci gotovo nemoguce koliko bi nam znacilo ono od sinoc ali sta da se radi nama je kljucna utakmica u Grckoj koju moramo dobiti mada ja mislim da ce to biti gotovo nemoguce jer i sudije ce tu uciniti sve da Pao ne ispadne tako rano iz EL
Comment
-
Sacekajmo da se odigra utakmica,pa cemo posle razmisljati sta i kako.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment