Krsten plej i krsten centar pa da igramo, sjebali nas pangos i nnoko...ovako igramo totalno bezidejno, jadno, slabo, bezveze
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Samo sam čekao kad će neko početi da poliva govnima Obradovića. Polako bre, biće još poraza i pobeda, pa neće posle svake pobede da bude genije a posle poraza neznalica. Lojd je u maloj krizi i to će proći alči i njemu treba podrška.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSamo sam čekao kad će neko početi da poliva govnima Obradovića. Polako bre, biće još poraza i pobeda, pa neće posle svake pobede da bude genije a posle poraza neznalica. Lojd je u maloj krizi i to će proći alči i njemu treba podrška.
Kako vidiš selekciju i doselekciju tima?A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Meni uopste nije problem poraz, nego to sto kad ne damo dvocifren broj trojki nemamo alternativu u napadu. Pik igra 0, ne postoji. Ok jasno mi je da to nije Sasin trejdmark, ali majku mu igraj neku akciju na centra a da nije alej ap za Terija.
Odbrani ne zameram nista generalno. Veceras nismo imali snage i to je to. Ali u napadu smo totalno bezidejni. Kad Loyd ne podivlja i stane sut, mi smo totalno bezopasni. Ja sam bas zabrinut.
Comment
-
Kada si ograničen budžetom onda imaš i skraćene mogućnosti i manji izbor. Roč je penzos i to je svima bilo jasno, još nekako može u ABA ligi (apsolutno mi je nejasno zašto je doveden osim ako je jeftin).
Sigurno da je na ovakvu unutrašnju liniju trebao plej kome je tm p&r igra (po meni) ali je SO trener i on drugačije sagledava stvari.
Moje mišljenje je i da je Bili bolji šuter od Lojda ali nije kompletniji igrač, kao i da Lojd nije igrač koji će biti lider tima.
SO fura veliki broj izmena kako bi podržao i održao intenzitet odbrane, neki put to i ne uspe jer sa druge strane terena nisu veverice. Košarka je to, lep sport i svaka sitnica može da prevagne. Možda SO nije to što mi želimo ali nama ne bi ni Laso valjao.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKada si ograničen budžetom onda imaš i skraćene mogućnosti i manji izbor. Roč je penzos i to je svima bilo jasno, još nekako može u ABA ligi (apsolutno mi je nejasno zašto je doveden osim ako je jeftin).
Sigurno da je na ovakvu unutrašnju liniju trebao plej kome je tm p&r igra (po meni) ali je SO trener i on drugačije sagledava stvari.
Moje mišljenje je i da je Bili bolji šuter od Lojda ali nije kompletniji igrač, kao i da Lojd nije igrač koji će biti lider tima.
SO fura veliki broj izmena kako bi podržao i održao intenzitet odbrane, neki put to i ne uspe jer sa druge strane terena nisu veverice. Košarka je to, lep sport i svaka sitnica može da prevagne. Možda SO nije to što mi želimo ali nama ne bi ni Laso valjao.
Comment
-
Veoma često u svim takmičenjima imamo tragikomičnu rotaciju na igračima koji su u ćoškovima.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment