Originally posted by Karamazov
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Karamazov View PostVažno je i ne gubiti od ovakvih protivnika jer tako se gubi domaći teren u plej-ofu.
Inače, petice zabrinjavaju.
Moguće da u nekim narednim utakmicama gledamo Davidovca na 4 a Brajanta na 5.Last edited by Karamazov; 08-11-20, 19:42.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostVažno je i ne gubiti od ovakvih protivnika jer tako se gubi domaći teren u plej-ofu.
Inače, petive zabrinjavaju.
Moguće da u nekim narednim utakmicama gledamo Davidovca na 4 a Brajanta na 5.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostTo je lepa ideja, ali veoma ograničenog dometa. Tj moguća samo u retkim momentima na terenu, neće biti mnog prilika za to (mislim na EL, u ABA je to više no realna opcija).
Bolje i to nego da gledamo ovakvog Kuzmića i Terija.
A bojim se da nema ni para više za dolazak novog igrača.
Comment
-
99% sanse
Teri otkaz + jedan plej, mislim da je logicno Rocesti...ova rekreativna nastava protiv Primorske nije dovoljna...
Borovnicara poslati u FMP da cuva Filipa
Dovesti pleja i centra i dati vise sanse Radanovu i Dobricu...
Pa Organik kapiten ne zna jbm mu misha cime ih omadjija ...da mora da igra non stop meni nije jasno...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Simonovic i Lazic kad udju na parket ja se prosto pitam zasto i cemu. A peticu...je l’ realno da se skautira ovaj lik u roze patikama? Ko je to cudo doveo da igra el? I jos se razmisljamo da l’ Rid ili on. Rid je za njega Oladzuvon, Onil i Dankan u isto vreme.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Post99% sanse
Teri otkaz + jedan plej, mislim da je logicno Rocesti...ova rekreativna nastava protiv Primorske nije dovoljna...
Pa Organik kapiten ne zna jbm mu misha cime ih omadjija ...da mora da igra non stop meni nije jasno...“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Post99% sanse
Pa Organik kapiten ne zna jbm mu misha cime ih omadjija ...da mora da igra non stop meni nije jasno...Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Walden isto zalaganje i protiv CSKA i protiv Primorske, da ga nije bilo veceras uz sut Rocestija u prvom poluvremenu ne znam kako bi se zavrsila utakmica. Npr. za Hall-a bi se retko ko setio da je igrao na utakmici da ne pogodi ulaz uz faul kad je vec bilo izvesno da je pobeda upisana.
Igraci na 4-ci i 5-ci veceras blago receno kriminalni, Kuridza je svaki potez uradio suprotno od necega sto bi doprinelo plusu tima za koji nastupa, Reath posle one sekvence u prvom poluvremenu nije dobio ni sekund, verujem prvenstveno zbog "fantasticne" odbrane koju je odigrao u zadnjem napadu Primorske na samom kraju druge cetvrtine.
Simonovic, dovoljno je reci da nije uputio ni sut ka kosu za sve minute koje je odigrao, Terry ne postoji decko u odbrani posebno na defanzivnom skoku. Jedini u nekom plusu na pozicijama 4 i 5 je bio O'Bryant, a najznacajniji deo njegove partije koji sam zapamtio su ona 2 ili 3 skoka u napadu koji su dali sanse za novi napad tima.
Comment
-
Mene je nerviralo to što Simon izbegava a pogleda prema košu, učinak kao i Lazin jedna 0. Kuridžina najlošija partija kod nas, ipak mislim da je ovakva igra danak putu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mora novi plej i novi centar...sjebo nas nnoko nacisto, ovde duop rit ispao najbolji centar...meni se svidja terijeva odbrana...mogao bi treci centar da bude u el timu...hol je recimo igrac koji je bas za neki promiteas, ima mozak ima kosarkaski iq e sad, nikako da to pokaze i ne deluje mi kao vodja, a plejmejker to mora da bude
Comment
Comment