Tako je Dekki,pobedio si k'o i tvoj mezimac.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nisam pobedio, samo kažem da nije on razlog poraza ne može očiglednije da bude šta nam je falilo - organizacija napada, protok lopte i Loydov učinak.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Moj neki utisak je da je Sasa najviše kriv za ovaj poraz a evo zašto mislim tako. U dvije cetvrtine svabe su rano izasle iz bonusa. U te dvije cetvrtine smo imali najviše suteva i losih ispucavanja. Trebalo je spustiti loptu na low post ili iz pika napadati preuzimanje prodorom sto je Walden par puta samo pokusao.
Comment
-
Mi smo imali samo 8 asistencija za celu utakmicu što je nedopustivo. Odsekli su nam back i frontcourt. To je prouzrokovalo mnogo loše selektiranih šuteva prvenstveno bekova i krila.
U današnjoj košarci nijedna ekipa ne može da igra napad i odbranu punim intenzitetom 40 minuta pogotovo ako igraju dve ekipe približnog kvaliteta. Zato se na utakmici smenjuju najčešće serije poena jednih i drugih.
Falilo je više prodora, više pasova, više kretnje u napadu, prepoznavanja mismatcha.
Nismo imali tu pretnju spolja u punoj meri da se neko priključi Waldenu, to je trebalo da bude prvenstveno Loyd, pa Hall, pa Rochestie dok je još uvek u ovakvoj fizičkoj spremi.
Bitno je da se igrači povežu, da se upoznaju do kraja šta ko može na terenu, da steknu poverenje jedni u druge.
Za to je potrebno vreme.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment