Ne jebe lep, nego Boban Marjanovic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To sto je Radonjic malo blentav i smotan, ne zna da pravi fore na konferenciji za medije kao Pirocanac ili da ima znakove akutne sizofrenije i paranoje kao rival mu danas ne znaci da je los trener. Jedino sto mu se moze zameriti danas je da nije dovoljno motivisao ekipu, nekako smo previse isli na rutinu, ali smo na kraju tako i dobili.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNisam potpuno zadovoljan. No dobro, ajmo dalje. Pokazali smo da znamo da sutiramo kad je gusto i da imamo mosnice. Ni jedno ni drugo nije bas cesta pojava u istoriji KKCZ.
Odigrao Partizan bolje nego sto je vecina ocekivala. Sin Dragan zivi za tekme sa nama. Ne znam kada je odigrao los mec protiv nas.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View Postili da ima znakove akutne sizofrenije i paranoje kao rival mu danas ne znaci da je los trener. .Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
-
Originally posted by Duka View PostSlazem se,svi smo nestrpljivi...vjerujem u ovu godinu,vjerujem u Radonjica,koji istinski to zeli i moze,sto dokazuje velikim pobjedama u poslednje vrijeme
Mada i kapiram tebe kao Đetića, životom i telom odbrana Radonje je državni interes
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostNemoj pogrešno ti mene da shvatiš, nisam sada ja ovde neki partybreaker ali nisam ni jedini koji ovo misli i nisi svestan koliko bih voleo da se na kraju ispostavi da grešim, msm niko nije budala ovde.
Mada i kapiram tebe kao Đetića, životom i telom odbrana Radonje je državni interes
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Iako sam propustio da odgledam derbi veceras, iako smo dobili Laboral i litvanske gmizavce, Radonjic je limitiran trener i nije za Zvezdu! Tacka! Ah da, zaboravio Cedevitu...
Comment
-
Da znanjem! Ja licno mu nikada necu oprostiti PAO! 'leb ga jeb'o, on je celo drugo poluvreme protiv njih odigrao tako sto Nelson ili Djenka prekotrljaju loptu u napad, gurnu je u ruke Silbu i ocekuje da Silb i razigrava i pogadja i da spremi veceru za ceo tim posle utakmice... Ni jedan time-out koji je uzeo nije doneo nikakav pomak u utakmici. Pa sta im je pricao i crtao... Klot i frket?
edit: Pride, Jaka celo prvo poluvreme ultra horny, nosi igru i pogadja, a Genije ga ladi skoro celu 3/4...Last edited by tantuz; 19-11-13, 00:19.
Comment
Comment