Originally posted by mmajstor
View Post
Naravno da njegovi kosarkaski kvaliteti nisu na nivou, ali daje tu koheziju u timu i covek sigurno nece otici, pre ce otici svaki drugi domaci igrac nego on.
Te pare od igraca su totalne nebitne vise i nemaju nikakvu funkciju, jer ti poslujes u minusu, a budzet ti je veci svake godine ili bar ogroman, tako da izvori finsiranja nemaju nikakve veze sa prodajom igraca, kartama i ostalim glupostima koje pricaju neki ljudi kako ovde tako i u upravi kluba.
Interes Zveze nema nikakve veze sa interesom srpske reprezentacije i izgradnjom igraca za istu. To je bila prica kao milion drugih koje su rekli delovi ovog drzavnog aparata.
U princpu ja sam na tvojoj stra ni,mislim da mladi donose energiju i ovaj tim je u principu kvalitetan, ali ne vidim potrebni kvalitet za top8, u smislu da ce nas timovi poprilicno vise respektovati i igramo se vatrom, posto ako rezultati krenu lose u EL, krenuce silbovanje, posto ovakav tim nije potreban za ABA ligu i napravljane je za rezultat u EL, gde ti treba poprilicno vremena da napravis homogen tim koji moze da reseta.
Uvek sam za Miskovica pre Simonovica, Radanova pre Lazica, Petruseva pre ovog Terija ili Simonovica mesto Kuzmica pa cak i Apica, Ristica,ali to nije politka kluba trenutno. Ima i tu nkih dobrih cinjenica na strani kluba, sto bi razvijao igraca koji ce svakako otici, da razvijes repku ,ovako se razvija klub i sa tim poluigracima,ali koji su vojnici kluba, ostali bi samo nastavili karijere preko, posto ocigledno Covic ne zeli da preplacuje domace igrac vec iskljucivo strane.
Comment