Istina je da nema pedigre, nisam ni ja bio oduševljen kad je potpisan, al aj da ga vidimo kako igra na EL nivou.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobro vi svi znate kakve ja igrace volim i preferiram. Nisam simpatizer Terija ali tacno znam zašto je doveden. Sad kad i Rocesti udje sa klupe bice tu finih minijatura i naravno atraktivne igre. Tako da u skladu sa mogucnostima ovo je super ekipica. Leci ce to kako treba ako nas korona zaobidje.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostRekao bih da ništa tu nije izmišljeno, nego su sa pravom nakon Odžoa veoma oprezni kad je u pitanju kovid 19.
Ne razumem ljudi koji misle da Terry je mogao da trenira a da se zna da je pozitivan. Covek u izolaciji vise od 15 dana, sve dok ne bude imao dva negativna testa ne mrda nigde niti sme da dodje u kontakt sa nasim igracima i ne vidim tu nikakvu zaveru , kao da je nama u interesu da nam prvi centar cami negde u nekoj sobi vec 15 dana.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostKo mu izmislio?
Comment
-
Izvini, a šta si ti po struci, je l' imaš barem neke veze sa zdravstvenom strukom? Je l' znaš koji su osnovni činioci svake zarazne bolesti? Je l' znaš nešto više o nepoznatom ili nedovoljno poznatom virusu od WHO (Svetska Zdravstvena Organizacija)?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Očigledno da ne znaš, jer nije neophodno da imaš simptome da bi bio kovid pozitivan, možeš da budeš samo prenosnik.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment