Neki navijač Zvezde da komentariše večerašnju utakmicu Zorana Paunovića protiv Pirota ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Storm View PostNe znam sta da mislim o ovim spekulacijama da stize Rocesti. Sasa mi ne deluje kao covek koji bi doveo igraca od 35 godina koji ne igra odbranu. Ma koliki mamojeb bio u napadu.
Rocesti je pre za penziju nego kosarku
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Comment
-
Nama odbrana nije toliki problem kao napad. Ali, Rochestie je igrač koji u napadu zavisi umnogome od sudijskog kriterijuma. Ako puste da ga biju dosta će ga limirati.
Pitanje je koliko je u mogućnosti da igra 20+ minuta na mestu pleja u 35-oj godini. Ali da nam treba mamojeb tog tipa na pleju - treba nam.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNama upravo treba mamojeb u napadu. Odbrana nece biti problem ovog tima ali napad?????
Rocesti je pre za penziju nego kosarku
Comment
-
Originally posted by Storm View PostMa Nek nadje komba koji ume da podeli asistenciju i ume da pogodi sa distance u visokom procentu. Ja samo nisam za beka sutera jer mi muka pripadne kad vidim Voldena kako se svadja sa loptom. Decko nije plej, pogotovo ne za el nivo.
U Evropi ne vidim igraca kog pominjrs.
Ostao je Rocesti, Kaponen....
Comment
-
Kod Rochestie-ja mi je ostalo u sećanju jako mali broj izgubljenih lopti kad je bio kod nas, mislim da je bio jedno duže vreme i prvi u EL po tom parametru, i u apsolutnim brojkama i po minutaži, što će reći da je prvoklasan ballhandler.
Kad bi sad bio u stanju da ponovi igre iz prvog mandata legao bi nam kao dupe na nošu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostKod Voldena a vodim niko nije primetio. On je imao povredu sake i bilo je pitanje dal ce uopste igrati protiv fenera. Igrao je uz bandazu i inekcije.
U Evropi ne vidim igraca kog pominjrs.
Ostao je Rocesti, Kaponen....
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKod Rochestie-ja mi je ostalo u sećanju jako mali broj izgubljenih lopti kad je bio kod nas, mislim da je bio jedno duže vreme i prvi u EL po tom parametru, i u apsolutnim brojkama i po minutaži, što će reći da je prvoklasan ballhandler.
Kad bi sad bio u stanju da ponovi igre iz prvog mandata legao bi nam kao dupe na nošu.
Comment
-
Nikad on nije bio igrač koji koristi kontakt prilikom ulaza u većoj meri prosto jer su mu takve fizikalije, ali je sharp shooter koji celu karijeru održava preko 40% za tri pri velikom broju šuteva što je đavolski teško. Pritom je i elitni asistent i perfektan ballhandler.
Da li bi mogao sada da iznese preko 20 minuta takve igre je pitanje od milion dolara.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNikad on nije bio igrač koji koristi kontakt prilikom ulaza u većoj meri prosto jer su mu takve fizikalije, ali je sharp shooter koji celu karijeru održava preko 40% za tri pri velikom broju šuteva što je đavolski teško. Pritom je i elitni asistent i perfektan ballhandler.
Da li bi mogao sada da iznese preko 20 minuta takve igre je pitanje od milion dolara.
Sa druge strane Sasa ga dobro zna
Comment
-
Ma Rocesti je jedina svetla tacka te sezone sa Alimpijevicem. Ali i tada je bio istrosen do aprila i na kraju je mnogo losije igrao nego na pocetku sezone. Sad u 35 godina ne mozes mu dati kljuceve ekipe. A nama treba prva violina, a ne pomocno osoblje.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostMa Rocesti je jedina svetla tacka te sezone sa Alimpijevicem. Ali i tada je bio istrosen do aprila i na kraju je mnogo losije igrao nego na pocetku sezone. Sad u 35 godina ne mozes mu dati kljuceve ekipe. A nama treba prva violina, a ne pomocno osoblje.
Comment
-
U Olimpijakosu svaki plej je pored Spanoulisa "pomoćno osoblje". Inače, u svakoj drugoj ekipi je Rochestie bio "prva violina" tima.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment