Ekipa je slabija nego prosle sezone, Blazic i Radenovic ne mogu ni da prismrde Savovicu i Rakocevicu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Meni i dalje nije jasno kako se moze izgubiti utakmica od ovakve ekipe sirokog...pa ljudi moji dobiju te dva igraca od kojih je jedan junior...ne znam, ali mislim da sam prvi put u zivotu vidio crnca da bjezi od lopte...covjek koji je pojacanje iz nba ladno se sakriva u cosak?! Ali dobro, vjerujem da bi i lebron u zvezdinom dresu zaboravio igrati kosarku...
Comment
-
По мени је Ђенка одиграо више него коректно. Шилб доказао да је класа.
Боби за мене изненађујуће танак, зицере је промашивао.
У поразу ме једино радује Лукина рола, сасвим фино је искористио минуте.Данас нама кажу, деци овог века, да смо недостојни историје наше, да нас захватила западњачка река и да нам се душе опасности плаше...
sigpic
Comment
-
Originally posted by Salexn View PostEkipa je slabija nego prosle sezone, Blazic i Radenovic ne mogu ni da prismrde Savovicu i Rakocevicusigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostSvega ti vrati se pracenju fudbala, kosarka je suvise inteligentna igra za tebe.
Comment
-
Originally posted by Salexn View PostU svakom slucaju bolje pratiti fudbalski klub crvena zvezda nego Čovićev fmp covek otera sve najbolje igrace a dovede neke amatereNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Originally posted by Salexn View PostEkipa je slabija nego prosle sezone, Blazic i Radenovic ne mogu ni da prismrde Savovicu i Rakocevicu
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЧекај, зар нисмо са тим Игорем и са тим Борисом прошле сезоне изгубили кусур неких уводних....рано је да се суди, није смак света.
Comment
-
Ако одма на почетку сезоне губимо утакмице,поставља се питање има ли потребе да се појачавамо у прелазном року када смо већ на старту осуђени на неуспех.По речима и тренера и управе ова екипа је селектирана да узима трофје.Екипа вреди око 3 милона евра а ми губимо на старту првенства од екипе која има буџет за играче од једва 200 000 евра.Слажем се ја да је сезона дуга али како сезона буде одмицала тако ће нам и бити теже да играмо јер ћемо имати доста и тежих утакмица у еуролиги а календар уме да буде наш непријатељ па да после еуролиге нас сачека јака утакмица и у јадранској лиги,зато је јако битно да се победи свака утакмица јер због умора морамо да рачунамо и на неке непланиране поразе.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostЧекај, зар нисмо са тим Игорем и са тим Борисом прошле сезоне изгубили кусур неких уводних....рано је да се суди, није смак света.
Comment
-
Душко је једна од већих превара у нашој кошарци.Његов рад и труд у ккп свакако не може да се оспори али то своје знање је могао да докаже и цск-а па није.Када је тако велики тренер што не узме на пример неку слабију екипу типа раднички и са њом освоји лигу.
Comment
-
Originally posted by Блок_64 View PostДушко је једна од већих превара у нашој кошарци.Његов рад и труд у ккп свакако не може да се оспори али то своје знање је могао да докаже и цск-а па није.Када је тако велики тренер што не узме на пример неку слабију екипу типа раднички и са њом освоји лигу.
"istim pogledom" ali opet>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment