Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Karamazov View Post
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Spanija donela odluku da se sva sportska takmicenja u narednih mesec dana (do 10. Aprila) igraju bez publike pa ce tako biti i u cetvrtak onda u Madridu.
Takodje ova danasnja odluka vlasti ovde oko restrikcija za ljude koji stizu iz nekih zemalja ce verovatno znaciti da ce u Areni protiv Armanija biti bez publike.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostAko takva odluka bude bila i za plej of ABA lige Zvezda bi imala najvise benefita.
Previše je tu godina iskustva da bi ih atmosfera plašila.
Comment
-
Hoce li pudlica ici onda u Pg i da li je i dalje ugrozena bezbednost?
U Fra2 ligi npr, ne moze vise od hiljadu ljudi..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
@mmajstor
Pa to bi organi drzave u kojoj se igra trebali da odrede, ova danasnja odluka vlasti ovde ukljucuje naravno Italiju pa zbog toga mislim da ce Armani da bude bez publike. S druge strane kad bude utakmica sa Zenitom posto Rusija nije na listi mozda ne bude ista situacija tj. mozda se igra sa publikom.
Kad spominjes za plej-of ABA lici mi da si mislio na neku odluku ABA vrha da se sve igra bez publike zbog virusa, ali mislim da nije na njima da to donose.
Comment
-
Odluka je glupava, steti svakom klubu. Takmicenja treba da se suspenduju. Klubovi zive od karata, nije kao ovde samo od drzave..debilno je ovo bez publike.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ja mislim da bi svakako trebalo sve igrati sa publikom, pa rece ovaj Vucicev Dr da je ovo smesan virus i da shala komika.
Da bi prvenstveno trebali da sto vise napunimo hale i to besplatnim ulaznicama jer nas ionako finansira drzava a da zbog ovih mucenika u inostranstvu sto nemaju para od drzave mi sufinansiramo iz nasih budzeta jer eto oni nemaju tu pomoc od drzave i da ce oni mnogo da izgube zbog zatvaranja tribina.
Nema veze sto u Italiji dnevno umire po njih 100, sta je to za onih 2750 dnevno sto umire od komaraca, ako se ne bude igralo i to bez publike ovde u Srbiji, sta cemo sa forumima, sta cemo sa twiterima, gde ce verni zvizdaci da zvizde ako ne budu bili u hali zbog smesnog virusa.
I ono najvaznije, sta ce i kako kladionice da rade ako se ne bude igralo, od cega da se isplate plate za sve one koji rade u kladionicama ako se zbog smesnog virusa budu otkazale utkamice.
Svi znamo da je ovaj virus doneo Covic kako bi se igralo u PG i u Areni bez publike jer drugacije ne mozemo uzeti titulu na gostujecem terenu sa publikom.
Prvo Litije, sada Korona, COVIC MAGIJA>
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostПочели и играчи да одлазе
[ATTACH=CONFIG]17039[/ATTACH]
Kosarka je najvaznija stvar svima u zivotu, ali svi znamo iz koje kuhinje dolaze i litije i Korona virus.
Pa zar nije rekao Dr Nestorovic, samo perite ruke, pijte rakiju, zene su zasticene zbog estrogena, virus koji ga ima i na FB, sta ste se uplasili, nadam se da su svi forumasi iskoristili popuste u Italiji sa svojim lepsim polovinama, nadam se samo da su se vratili jer od danas ne mogu uci vise.
Airport City u Bg je danas ispraznjen jer je ovaj Kinez iz Huawei tamo radio i boravio, ali ja primetio i par kineza u Areni protiv Makabija, u beloj lozi, pa eto vi iz te loze nije nista ne brinite, samo po rakiji udarite, bice to sve OK>Last edited by Šarac; 10-03-20, 18:22.
Comment
-
Šarac je jedan veliki gospodin
Svi znamo da je ovaj virus doneo Covic kako bi se igralo u PG i u Areni bez publike jer drugacije ne mozemo uzeti titulu na gostujecem terenu sa publikom.
Što je najgore Čović je toliko taličan i umesto da ga razapnu dole u PG kad se ukrstimo s njima stvarno će mu ovaj virus doći kao poručen da budu prazne tribine... Sumnjam da postoji čovek na kugli zemaljskoj koji ima više sreće.
Comment
Comment