Problem su rešenja u napadu.
Imamo Lorenca, Berona i Pantera koji uzimaju najveći broj šuteva, što je i očekivano.
Al problem je način na koji do njih dolaze. Nema akcija.
Mi smo ranije imali Cirbesa koji je odlično pravio livade svojim plejmejkerima.
Pravio je i odlične blokove.
Imamo akcije za Berona ali retko kad prolaze. On se muči da dođe do pozicije.
Često sam pokušava da napravi sebi prostor za šut.
Sećam se izjave Ročestija kada je pričao o Omiću. Rekao je da je njegovim dolaskom njemu i Feldinu mnogo lakše.
Visok je i pravi odlične blokove.
Odžo ma koliko bio apa trapa od naših centara pravi najbolje blokove. Tomić je njega najbolje koristio, pogotovo u polufinalnoj i finalnoj seriji ABA lige.
Nemamo ni lake poene. Mi ni kod Radonje nismo blistali u napadu, ali smo zahvaljujući agresivnoj odbrani postizali golem broj poena iz kontri.
Toga je sve manje u našoj igri.
Što se tiče Fajea, sve najbolje u daljoj karijeri. Jedan od najvećih profesionalca koji je kod nas igrao.
Njegov ratnički mentalitet bi nam sada dobrodošao. Jedino tako možemo ove sezone napraviti uspeh.
Imamo Lorenca, Berona i Pantera koji uzimaju najveći broj šuteva, što je i očekivano.
Al problem je način na koji do njih dolaze. Nema akcija.
Mi smo ranije imali Cirbesa koji je odlično pravio livade svojim plejmejkerima.
Pravio je i odlične blokove.
Imamo akcije za Berona ali retko kad prolaze. On se muči da dođe do pozicije.
Često sam pokušava da napravi sebi prostor za šut.
Sećam se izjave Ročestija kada je pričao o Omiću. Rekao je da je njegovim dolaskom njemu i Feldinu mnogo lakše.
Visok je i pravi odlične blokove.
Odžo ma koliko bio apa trapa od naših centara pravi najbolje blokove. Tomić je njega najbolje koristio, pogotovo u polufinalnoj i finalnoj seriji ABA lige.
Nemamo ni lake poene. Mi ni kod Radonje nismo blistali u napadu, ali smo zahvaljujući agresivnoj odbrani postizali golem broj poena iz kontri.
Toga je sve manje u našoj igri.
Što se tiče Fajea, sve najbolje u daljoj karijeri. Jedan od najvećih profesionalca koji je kod nas igrao.
Njegov ratnički mentalitet bi nam sada dobrodošao. Jedino tako možemo ove sezone napraviti uspeh.
Comment