Ако нам је у првом делу сезоне проблем била друга петорка односно излазак Брауна за Човић (али и тада ужасни Џенскинс и компанија) где си могао главу на пањ да ставиш да губимо 2/4 сигурно, доласком Шакоте и појачања у виду Штимца, Пантера и Куриџе, нама та, условно речено, друга петорка прави разлику и пере флеке које праве стартери. Надам се да ће се направити адекватан баланс пред плејоф АБА лиге, а не би било згорег и да се неке назнаке увиде у Нишу на завршнци Купа.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Valjda je Sakota skapirao da Gist ne moze na 4 niti je pretnja u sutu niti moze ulaz, covek je jedino opasan iz pnr, mi to ne igramo tako da moze da nam koristi samo u nekim varijantama na petici u odbrani da gradi reket skace .... mora tu da se vrte Borise i Kuridza a kad Borisa baguje da uskacu Deda i Stratos kao lazne 4
Comment
-
Znači sreća moja što nisam imao struje da gledam drugu četvrtinu...
Ono što sam video u prvoj (ni nju nisam gledao celu) videh Štimca koji mi se opasno penje na Q svojom nesposobnošću u odbrani i d isprati naš prelazak u napad. Svi pređu olovinu i onda nakon par sekundi on se pojavljuje, odakle i šta je radio je misterija koju ni Trgovčeviić ne zna. Lik je neviđena rupa i igrač koji igra samo za sebe. Lorenco je upao u krizu ali ga vredi istrpeti. Generalno smo očajno odigrali, taj deo koji sam ja gledao.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment