Biće opet Kalemegdan!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostČestitke komše.
Mogu obe ekipe to puno bolje i lepše.
Davno sam prognozirao kako će ovo biti finale.
Što se tiče boljeg to može al ljepše teško. Pravi derbi, pun preokreta, egal rezultata, minijatura oba trenera i atraktivnosti na obrucu.
Bez seljackih faulova I trikova, prava kosarka za sladokusce. Ovo na kraju klasični trijumf EL ekipe, smireno sa jasnom idejom kako.
Nama se vrate Stratos i Kuz, vama forma malo jača + bilo kakav doprinos Zagor&Birca i biće opet povući potegni mada realno imamo iskusniji tim a to u PO dodje do izražaja.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostAko Šakotin neko ne saopšti da je Gist PETICA, ode ova sezona u qrac krasni
Super je pobeda ali teško da će sve moći na ovaj način
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Ako Gist i dalje bude igrao na 4-ci dok su i Kuridza i Simanic i Davidovac zdravi onda da se nadamo da ce Braun, Beron, Dzenkins i ostatak spoljne linije biti na visini zadatka kad dodju odlucujuce utakmice.
Sakota je vec 100 godina u Grckoj, Gist u PAO sve vreme mu ispred nosa, pitam se da li je uopste gledao sta i kako covek igra zadnjih godina.
Comment
-
Kad izađe snimak ako budem slobodan da izračunam koliko poena smo im poklonili okretanjem ledja naših centara, tehničkom Šakote, newportskom Lazića...
Previše protiv lidera na tabeli previše za derbi. Imali smo dosta sreće ali mislim da smo i zasluženo dobili, mora Šakota dobro da pogleda ovaj meč više puta da uoči greške i da ih do kraja sezone ne ponavlja ili bar svede na minimum.
Debitanti su osetili derbi, dobro je da je bilo pred našom publikom, neki su bili dobri neki i ne, ali su osetili šta ih čeka na putu do titule i Evrolige.
Nadam se da će se meč u PG odigrati ne zbog pobede nego da osete novajlije atmosferu, u prvom meču kod nas nije bilo publike nisu mogli da osete kakav pritisak donosi duel sa ekipom Budućnosti.
Dodao bih za Jagodića, iskusnjara je to ima ABA prsten čovek
Comment
-
Ono sto daje nadu, to je da smo pobedili protivnika koji je postigao 4_5puta koseve u zadnjoj sec., jedan cak sa centra o tablu. Protivnika koji je poguran dobrano od sudija sa 10_lopti,sto je na ovom nivou i za ovaj kvalitet ekipa ogroman broj.
Raduje da smo pobedili bez nekoliko igraca, a bilo je i onih bez ikakvog ucinka tj uzasno ucinka.
Moj utisak je, mozda se ponavlja, da je ovaj Panter totalni visak i pogresan izbor na stetu nekog dobrog pleja.
Inace, nije da mi nije drago sto smo ih drknuli, narocito zbog Jurasa.Last edited by L a z a r; 03-02-20, 21:57.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostKad bi Sakota i Italijan zamenili rostere, Trinkijeri bi dobio utakmicu sa 15ak razlike.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment