realno bićemo 16.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ništa Trinkijeri nije bolji od Šakote. Samo učestvuje u trećerazrednom takmičenju.Šakota je u jednom takvom osvojio titulu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Storm View PostPartizan ce nam biti odgovor koliko se moze. Mi imamo bolji tim od njih, veci plafon rostera, ali oni imaju bolju atmosferu oko tima i bolje vodjenje ekipe. Covic nam je jeb’o mater sa sinom i trenerima.
A što se tiče trenera, bolje je ne uspoređivati uopšte.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Sakota nije bolji od Alimpija, kamoli od Znojavog.
Tim u El izgleda lose, Stimac, Braun, Beron i Panter preuzeli tim. Simanica bih poslao u Borac, samo zbog bezmudosti.
Kuzmicu cim je zavrsio sa bolnicom je trebalo dati otkaz.
Skroz tuzno kako nemamo nilakav game plan. Dobric na Larkina, lik se sprdo, igrao u drugoj brzini.
Mec protiv partizana i Znojavog se mora dobiti. Onda i Pao, a posle nebitno.
Ukanalio nas je Ludi Mica sa svojim otkazom i doveo senilnog Sakotu. Ne treba nama trener da nam kaze da je Efes bolji, mi to svi znamo, taj penzionerski mentalitet isto.
Proigrali smo od ulaska Dede, koji pored Brauna i Perpera jedini ima potrebni iq za kosarku na visokom nivou.
Nisam razocaran porazom, vec igrom, pristupom o trenerom.
Djenka na back up pg je gori od Filipa. Veze nema i neverovatno da lik ima toliku platu za to sto isporucuje. Ide u kontru, ima 1 na 1 i on staje.
Efes je trenutno najjaci tim u Evropi a Ataman najbolji trener u EL.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Vi ste svi zaboravili MJK, dali će on biti spreman i zdrav ili je još uvek na listi povređenih? MJK inače može snagom držati njihove četvorke.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ja ne mogu da verujem protiv ovakve surove ofaznivne ekipe Šakota izvodi onakvu petorku.
On kad nešto umisli to zabetonira i nema menjanja.
Nadam se da onakvu petorku više nećemo gledati zajedno jer je štetočinska.
Protiv Partizana Lorenco, Đenka, Davidovac, Simanić i Kuzmić da startuju.
Mislim da se u Boriši nakupio strašan bes i da će to na svojoj koži osetiti Partizan.
Comment
Comment