apsolutni su favoriti ...nikad jaci nisu bili ....ali nije da smo malo puta pravili cuda u proslim sezonama pa sto ne bi i sada ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostJames je odličan, ali je Larkin ipak bolji. Dončić je u NBA.
Dončić jeste u NBA, ali ne poslednjih minimum 10 godina.
Larkin je zaista brutalan trenutno, i od njegovog učinka zavisi ishod meča. Nezaustavljiv je, prošle nedelje čovek sam pobedi Real u Madridu.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostLorenco Braun je trenutno najbolji igrač Evrolige i neko ko vredi 2 miliona evrića.
Larkin je odmah iza njega, vredi jedno milionče.
Previše zentate od Larkina. Đenka ako ga dovati ima da se puši Larkin od besa.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by jozef k. View PostHoću da kažem polako sa tim titulama. Neozbiljno je da vodimo raspravu da li je James najbolji igrač u EL gde čvrsto braniš taj stav a onda posle izjavljuješ ovo.
Dončić jeste u NBA, ali ne poslednjih minimum 10 godina.
Larkin je zaista brutalan trenutno, i od njegovog učinka zavisi ishod meča. Nezaustavljiv je, prošle nedelje čovek sam pobedi Real u Madridu.
James jeste u samom vrhu u EL, ali je Larkin za nijansu ili dve konstantniji i ume sam da dobije najteže utakmice, i to na gostovanjima. Tako da stojim iza tvrdnje da je najbolji.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostLošmi, napraviću ja neke vradžbine, ne brini.
Izgledaće Larkin smešno.
TOP forma, ali mora nekad stati...zatvoriti reket, pa ako pogadjaju pruziti im ruku..negde se mora rizikovati....bice to rokacina tekma na veci broj poena mislim..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Mi da molimo Boga za Zoovo zdravlje da ga posluži. Ne strahujem za EL, ali mesari specijalisti u PO ABA će sigurno pokušati da ga povrede.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDončić uopšte nije u toj kategoriji. On je kratko bio u EL, i kao tinejdžer je otišao u NBA, njegov zenit nije ni blizu, dečko ima 20 godina. On će pisati istoriju u NBA, već je piše, to je nekoliko nivoa iznad EL.
James jeste u samom vrhu u EL, ali je Larkin za nijansu ili dve konstantniji i ume sam da dobije najteže utakmice, i to na gostovanjima. Tako da stojim iza tvrdnje da je najbolji.
Što se meča tiče, meni je i dalje nestvarno šta radi Efes bez Vase i plus Danstona koji im je najbolji igrac u defanzivi. Koliko je Vasa bitan ne treba ni pricati. Tako da ocekujem da stanu, i mislim da imate vece sanse nego sto se predvidja. Opet, kljuc je zaustaviti Larkina.
Mozda si mislio da pokazuje najbolju formu u EL u poslednjih 10 godina.Last edited by mark !t zer0; 28-01-20, 20:45.sloboda ili ništa
Comment
-
Ne vidim nijednog igrača sa tolikim impactom u igri u poslednjih 10 godina kao što je to Larkin. Zastrašujuće je dominantan.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNepredvidivi smo ove sezone. Ice Ataman jako ovaj mec,odmorio je sve sem Buboe prosli mec i on je igrao skoro 40minuta...Larkina ne treba mozda napadati do clutch time...onda treba raditi neke trik odbrane posto onda preuzima odgovornost...i moliti se Bogu da ce taj sam sto ostane da ce promasiti....
TOP forma, ali mora nekad stati...zatvoriti reket, pa ako pogadjaju pruziti im ruku..negde se mora rizikovati....bice to rokacina tekma na veci broj poena mislim..
Comment
Comment