Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostEuforija je splasnula nakon poraza od Žalgirisa, posle večerašnje tekme će opet da se vazdigne i tako. Te amplitude su normalna pojava.
Bitnije od euforije jeste da se DeDa oporavi i da konačno Evstratios prođuska, da Zo nema problema sa zglobom i da Đenka bude konstantniji.
E onda neka se pričuvaju protivnici.
To možda deluje tako sabajle, ali kako se utakmica bude približavala euforija će rasti, Alba večeras mora pasti.
Ustani Srbijo! Ajmo cigani da pokažemo švabama da nemaju ovde šta tražiti.
Comment
-
Šakota je potvrdio da i u petak neće moći da računa na triling Davidovac – Jagodić Kuridža – Čović, dok je Lorenzo Braun pod velikim opterećenjem jer već nekoliko dana ne trenira zbog obnavljanja povrede levog skočnog zgloba i zato igra u ograničenoj minutaži, ali i bez karakterističnog samopouzdanja. Kako je iskusni trener objasnio, Braun je dan posle utakmice s Megom probao da odradi trening, ali je to učinio uz veliki bol, zbog čega ga je stručni štab poštedeo obaveza.
Što se mene tiče može ovu utakmicu da preskoči.
Čovek još uvek oseća bol, zato je i odigrao loše protiv Žalgirisa.
Comment
-
Slažem se sa g.dinom Karamazovim da je daleko bitnije zdravlje Zoa nego da igra večeras. Što se tiče izloga, on se dovoljno pokazao, što se tiče bitnosti - pa daleko je bitnije da nam bude zdrav kada se bude o titulama odlučivalo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostZo ce verovatno igrati veceras, a moze da leci zglob posle citave dve nedelje, ima Cibonu, i komotno moze da preskoci i Barsu, tamo svakako nema sta da trazimo sa njim ili bez njega.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostZo ce verovatno igrati veceras, a moze da leci zglob posle citave dve nedelje, ima Cibonu, i komotno moze da preskoci i Barsu, tamo svakako nema sta da trazimo sa njim ili bez njega.
"Bez Davidovca i večeras. Ozbiljne probleme imamo sa virusom i sitnim povredama, tako da je pitanje da li ćemo uspeti da skinemo 12 igrača i koliko će moći da pruže neki od njih."
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostGde si bre Sarac Nema te na HT, morao je SZ da izadje na branik otadzbine )) Propustio si tesku zajebanciju...ceo pokret otpora je bio prisutan posle tekme )
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostBio sam na HT sa @Samo Zvezda, doduse celu pauzu sam proveo na tlfonu, morao se da se izvuces malo levo a ne da se usidris kod standa za kokica. Sorry, zaboravio od uzbudjenja da te pocastim kokicama. Ako ste vas trojica pokret otpora, onda ce Covic da vlada jos 100 godina3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostPokret otpora prema Felipeu, nas posao je uradjen, mi smo u dubokoj penziji pa proslavili posle...
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostZbog bolesti igraca ( Lazic i Stimara, uz vec standardne otpisane) ne bi me zacudilo da FC3 napravi herojski napor da "pomogne" veceras timu, inace necemo imati 12 da skinemo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment