Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Није ми криво што смо изгибили, криво ми је што смо изгубили у тренутку који нам је најмање одговарао не у погледу резултата него у погледу еуфорије.
Доста људи је било очекивили су игру као против Бајерна али није се то десило, ми навијачи Звезде смо такви ако се не добије одма следи бојкот и омаложавање.
Шакота нам ујутру био добар а увече не ваља. Е то смо ми навијачи Звезде. Али добро то је Звезда, то је притисак, то је еуфорија!
Comment
-
Vrhunska kosarka Zalgirisa, posebno akcenat na branjenju nasih teskih centara. Osim onih skokova Kuza na startuz i Stimcevih vezanih poena, u drugom poluvremenu zaista odsjeceni agresivnom odbranom. Svaka im cast.
Mislim da je najvise falio Davidovac, ne znam koliko bi MJK situaciju promijenio zato sto mi nismo u drugom poluvremenu mogli da odgovorimo na njihovu nisku petorku i agresivnu odbranu.
Da je Sakota imao Davidovca na raspolaganju ranije bi se odlucio na nisku petorku, to je sigurno.
Gorak ukus ostaje zbog peckanja Sakote, ali takvi smo mi izgleda, jedva smo docekali da se kurcimo kako smo "bili u pravu" zanemarujuci njegov nevjerovatan ucinak u EL.
Comment
-
Sto se tice utakmice sa Zalgirisom, kad nismo iskoristili momenat kad je Borisa zalepio rampu pa pogodio za 3 na drugoj strani i exploziju u Areni, mirisalo mi je da cemo izgubiti. Gistovo kucanje je isto bilo sjajno za atmosferu, ali slobodna bacanja... tuga... Sjajno bi bilo da Barsa zadrzi Fenera na 8 pobeda.
A sto se sezone tice, ne vidim razlog za prigovaranje ikome, sa ovim timom 9-10 je ozbiljan skor. Npr jedan Olimpijakos je na 7-12...
Vidimo se sutra!
Comment
-
Ono sto bih ja da istaknem kao moj utisak od sinoc je malo spustanje na zemlju kad su dometi Pantera i Stimca u pitanju. Stimac za EL nivo mora i treba da bude drugi centar ekipe, a Kevin je teska divljina i prilicno lose cita igru bekova koje cuva u odbrani. Krakat je i ume da otme neku loptu, ali generalno tanak defanzivac. I on nikako ne bi trebalo da bude neko ko ce da nosi igru. Sakota mora da ga vadi cim udje u minus fazu kao sinoc. Sto vise masi, to mu sutevi postaju kriminalniji. Djenka u formi je za njega kosarkas.Last edited by Storm; 16-01-20, 20:08.
Comment
-
Ne bih bio sutra u koži Albe.
Osetiće surovi bol jer će naleteti na naš bes.
Nije preporučljivo nas dirati, jer ko nas dirne, tužnu melodiju će svirne.
Euforija ponovo raste. Srbija uživa u danima košarke.
Šteta samo što nisu proglašeni neradni dani.
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostNe bih bio sutra u koži Albe.
Osetiće surovi bol jer će naleteti na naš bes.
Nije preporučljivo nas dirati, jer ko nas dirne, tužnu melodiju će svirne.
Euforija ponovo raste. Srbija uživa u danima košarke.
Šteta samo što nisu proglašeni neradni dani.
Comment
Comment