Originally posted by Šarac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by Wingwalker; 12-01-20, 15:41.
-
-
Originally posted by Wingwalker View Postvidi...i Udav Bou si udavio na mrtvo, ovim fanometrom koji priznaje samo prvoborce sa sezonskim.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nadam se da je sa Kuridžom sve u redu.
Uskoro nam se vraća Perper a nadam se da će Đenka već protiv Žalgirisa biti u timu.
Gledajući naše rivale u ABA ligi mislim da su oni dostigli svoj vrhunac a da kod nas ima rezervi.
Ostaje žal što povrede i neke druge stvari utiću na to da uhvatimo formu al ima još uvek vremena da sve dođe na svoje.
Comment
-
-
Originally posted by From downtown View PostOvde je uvek neko nabedjivanje i uvek ide ono "e jesam vam rekao". Pa kada krenemo da gubimo onda se jave ovi drugi pa kaze "e sta sad jesam li ja vama rekao". I tako u krug...
Previse je ovo za mene nezdravo okruzenje. Pozdrav od mene. Posebno za Ganca
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostOvde je uvek neko nabedjivanje i uvek ide ono "e jesam vam rekao". Pa kada krenemo da gubimo onda se jave ovi drugi pa kaze "e sta sad jesam li ja vama rekao". I tako u krug...
Previse je ovo za mene nezdravo okruzenje. Pozdrav od mene. Posebno za Ganca
Neke stvari jesu prevršile meru ali je tačka stavljena, pa ko oće da piše na normalan način i poštuje pravila pisaće, ko neće široko mu polje.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostNadam se da je sa Kuridžom sve u redu.
Uskoro nam se vraća Perper a nadam se da će Đenka već protiv Žalgirisa biti u timu.
Gledajući naše rivale u ABA ligi mislim da su oni dostigli svoj vrhunac a da kod nas ima rezervi.
Ostaje žal što povrede i neke druge stvari utiću na to da uhvatimo formu al ima još uvek vremena da sve dođe na svoje.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostNadam se da je sa Kuridžom sve u redu.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostCitacemo se ali za sad odjava, ovo je previse.Last edited by Storm; 12-01-20, 16:55.
Comment
-
Baš tako.
Možda je i tako što ne piše mnogo ljudi na ovom delu foruma, ali šta nam i vredi veći broj ljudi ako bi svakog dana bio pičvajz i pisanje takvo da ti pripadne muka.
Ponavljam, pooštrićemo kriterijum, pa i neka ostane nas nekoliko.
Bolje i nekoliko vrednih nego stotinu bezvrednih.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostMoram da napisem nesto u odbranu ovog mesta, iako se slazem sa tobom da nekolicina forumasa truje ovaj forum. Druga dva foruma, ex b92 i rsb su neuporedivo losija mesta. Apsolutno se ne trpe drugacija misljenja i ako ne mislis kao oni vrlo brzo bivas izopsten i trajno banovan. Prvi su mrzitelji svega sto ima veze sa Nebojsom Covicem, a drugi njegovi sledbenici i svedoci. Ovo je jedini forum gde se apsolutno dozvoljava da imas svoj stav i da u granicama pristojnosti pises sta god mislis. Tacno je da se pojedinci koji imaju nameru da isprovociraju druge tolerisu vise nego sto bi trebalo, ali i dalje je ovo zdravija sredina od drugih. Ziv ti nama bio i brzo da se vratis.
Ni na jednom od pomenuta dva mesta se ne tolerišu ljudi koji imaju distancu od zaslepljenosti mržnjom prema Čovićima ili idolopoklonstvu prema njima, a takvih je zapravo najmanje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment