Originally posted by Šarac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Djenka ce doci to je sigurno ,pustite ga da resi probleme porodicne ...sve je to bitnije za njegov zivot nego kosarka ...on nije upitan ...upitan je razlog nedovodjenja kvalitetnog drugog pleja !!! To Nemojmo Nelsona da pominjemo ...nista bolji nije od Filipa ...on je bivsi igrac ...ove godine prelazni rok odradjen je lose i to se mora reci ...ovo je sada vadjenje kamenje iz vatre ali je pitanje kako ce to na kraju izaci!
Treba reci isto tako das su rezultat,i obzirom na ekipu kakvu imamo ,lose poteze kad dovodjenja igraca ,promena trenera ,forsiranje Filipa nejakog ,vrlo vrlo dobri u EL ali vrlo losu u ABa...sto je kontrasdiktornost samo po sebi ...ali avaj ipak smo mi ciganiLast edited by darko pancev; 10-01-20, 11:10.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostDjenka ce doci to je sigurno ,pustite ga da resi probleme porodicne ...sve je to bitnije za njegov zivot nego kosarka ...on nije upitan ...upitan je razlog nedovodjenja kvalitetnog drugog pleja !!! To Nemojmo Nelsona da pominjemo ...nista bolji nije od Filipa ...on je bivsi igrac ...ove godine prelazni rok odradjen je lose i to se mora reci ...ovo je sada vadjenje kamenje iz vatre ali je pitanje kako ce to na kraju izaci!
Treba reci isto tako das su rezultat,i obzirom na ekipu kakvu imamo ,lose poteze kad dovodjenja igraca ,promena trenera ,forsiranje Filipa nejakog ,vrlo vrlo dobri u EL ali vrlo losu u ABa...sto je kontrasdiktornost samo po sebi ...ali avaj ipak smo mi cigani
Comment
-
Originally posted by Grof View PostOve godine je samo jedno odradjeno lose - na 'potentan' roster je ostavljen rekreativac koji mora da ima minute. Sve ostalo je bilo OKLast edited by darko pancev; 10-01-20, 16:43.
Comment
-
POLUSEZONSKE KARTE KK CRVENA ZVEZDA 2019/20
Tribine A, B 7.000
Tribina D JUNIOR 4.000
Parter B 10.000
Parter 4 10.000
VIP Loža 40.000
Plava loža 30.000
Bela loža 20.000
PAKETI ZA UTAKMICE EUROLEAGUE, SAMO U ARENI
LOŽA SEVER N200- ARENA 9.000
TRIBINA N400 EUROLEAGUE 2.000
http://kkcrvenazvezda.rs/2020/01/10/...onskih-karata/
Comment
-
Originally posted by Jose Paolo Guerrero View PostPozdrav svima. Posle dugotrajnog praćenja ovog foruma odlučio sam da se registrujem!
Salim se ja malo, dobrodosao i uzivaj!!!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Nema Šarca da nam napiše neka svoja saznanja.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment