Mozda je to zato sto donose veliku zaradu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Veteran ovako kaze***
prosto je neverovatno da niko ne sabere 1+1 .... Perkos i RWD su tako blizu .... ovo je moj poslednji upis o Darku .... informaciju o njegovom potpisu mi je dao isti onaj covek koji mi je posle 1. polufinalne utakmice sa Megom rekao da je Nelson produzio ugovor .... svi znate kada je zvanicno objavljeno ...elem,2 centra tipa 30+ godina i def inferiorni Rale i Bobi ,kakavgod su malo za sva takmicenja koja mi igramo i ambicije koje imamo ... zasto je doveden Bobi,ako je Darko vec potpisao?
zato sto Luka svojim igrama u repki jasno pokazuje i dokazuje da je on "taj famozni igrac" na poziciji 4 koji je sve ono suprotno od Savovica,a koji je nas zalog za buducnost ...Risticu je FMP ove sezone super prilika da dodje u poziciju Luke 2014. jer tada Raletu istice ugovor .... Savovic,Luka,Rale,Bobi,Darko mnogo ozbiljnije deluju kako na papiru ,tako i na parketu od Rale,Milovanovic,Subi,Luka,Savovic ....
jednostavno,Darko ce biti taj faktor x koji ce Radonjicu omoguciti xy varijanti , kako u ofanzivi,tako i u defanzivi,a i Luka ce imati i minute i ulogu i sansu ....
moje misljenjeHome Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostGalata ponudila Darku 2-godisnji ugovorNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ristovic odusevljen.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
РАСПОРЕД МЕЧЕВА И ТЕРМИНИ МЕЧЕВА У ЕВРОЛИГИ 2013/14.
1. коло Црвена звезда - Кубан
2. коло Макаби - Црвена звезда
3. коло Црвена звезда - ПАО
4. коло Лаборал - Црвена звезда
5. коло Црвена звезда - ???
6. коло Кубан - Црвена звезда
7. коло Црвена звезда - Макаби
8. коло ПАО - Црвена звезда
9. коло Црвена звезда - Лаборал
10. коло ??? - Црвена звезда
Термини утакмица су:
17/18 ОКТ, 24/25 ОКТ, 31 ОКТ 1 НОВ, 7/8 НОВ,14/15 НОВ, 21/22 НОВ, 28/29 НОВ, 5/6 ДЕЦ, 12/13 ДЕЦ, 19/20 ДЕЦ
Comment
-
Добили смо можда најтежу групу, биће јако тешко. Поготово што нам је ово деби. Ко год да дође из квалификација биће тежак противник. Ја лично мислим да ће то да буде Химки, ал' видећемо.
Уз Делије је све могуће!!!
..и да добро ти нама дош'о!
Comment
Comment