Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Ne mogu da verujem da je Dekkard ovaj put na pravoj strani. Neki bi da mi pošaljemo naše igrače na klanicu u državu koja čitav identitet gradi na antisrpstvu u momentu kada su neredi u istoj uz garaniciju neke mafija/murije da nam neće faliti dlaka sa glave.
Kakvih ljudi ima, samo mrze svoj klub, svoju naciju. Ja razumem grobare i crnogorce oni bi da se dokopaju Evrolige ali vas ne.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZa tebe je svako genije. Naravno da je to ključni deo, jer ako oni daju garancije sve što se desi ide na njihovu odgovornost.
Dželati kraja regionalne košarke, hteo se složiti ili ne, su Bokan i Čović. Njihov sukob i prepucavanje doveli do tenzija i ovoga.
A nije da nisu bili u frendovskoj ljubavi.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostNe mogu da verujem da je Dekkard ovaj put na pravoj strani. Neki bi da mi pošaljemo naše igrače na klanicu u državu koja čitav identitet gradi na antisrpstvu u momentu kada su neredi u istoj uz garaniciju neke mafija/murije da nam neće faliti dlaka sa glave.
Kakvih ljudi ima, samo mrze svoj klub, svoju naciju. Ja razumem grobare i crnogorce oni bi da se dokopaju Evrolige ali vas ne.
Jedino klanje bi bilo na parketu pa kom obojci kom opanci...
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostNe mogu da verujem da je Dekkard ovaj put na pravoj strani. Neki bi da mi pošaljemo naše igrače na klanicu u državu koja čitav identitet gradi na antisrpstvu u momentu kada su neredi u istoj uz garaniciju neke mafija/murije da nam neće faliti dlaka sa glave.
Comment
-
Ma Hrvati su naši najbolji susedi i ja njih najviše poštujem. Jedino nas oni otvoreno mrze. Ovi ostali mi se gade. Individualno najviše kontakta imam sa ljudima iz Hrvatske oko nekih zajedničkih interesovanja, kolektivno im ne mogu oprostiti zlodela prema Srbima, ali jako, jako cenim njihovu kolektivnu iskrenost.
A od ovih ostalih mi se sere. Bolje iskren neprijatelj u kolektivnom smislu, nego "bratska" Crna Gora.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostIšlo se u Zagreb odma posle građanskog rata pa ne videh mrtve i ranjene.
Jedino klanje bi bilo na parketu pa kom obojci kom opanci...
Comment
-
Originally posted by uriah heep View PostKad si tako siguran da nista ne bi bilo sa Zvezdinim igracima u Podgorici zasto onda ne spomenes da ste i vi posle poraza od njih dole , trazili da se utakmica ponisti ?
A posle pewtokoraka Berona od prošler sezone zar misliš ima vajde tražiti nešto. Samo Limar nikako da utuvi tako nešto.
Comment
-
Originally posted by poacher View PostГаранције о безбедности даје Подгоричка полиција, чији су припадници прошле сезоне у ПО пљували наше играче, уносили им се у лице и додавали лопте на трибине да се гађају играчи.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostOni svaki put daju garancije. Ako nam se ne svidja bolje da smo odmah istupili iz lige a ne da igramo dok ne dodje utakmica sa njima i onda kazemo, e pa mi necemo.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostMa Hrvati su naši najbolji susedi i ja njih najviše poštujem. Jedino nas oni otvoreno mrze. Ovi ostali mi se gade. Individualno najviše kontakta imam sa ljudima iz Hrvatske oko nekih zajedničkih interesovanja, kolektivno im ne mogu oprostiti zlodela prema Srbima, ali jako, jako cenim njihovu kolektivnu iskrenost.
A od ovih ostalih mi se sere. Bolje iskren neprijatelj u kolektivnom smislu, nego "bratska" Crna Gora.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostOni svaki put daju garancije. Ako nam se ne svidja bolje da smo odmah istupili iz lige a ne da igramo dok ne dodje utakmica sa njima i onda kazemo, e pa mi necemo.
Comment
Comment