ima li negde da se pogleda ta konferencija ..pocinje za 5 min ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostKo pravi tu atmosferu linca,Covic i onaj sto iskace iz caja i Milo,oni imaju svoje huligane,sigurno se nije organizovala sama grupa navijaca da kamenuje igrace Zvezde i Buducnosti ni u Podgorici ni u Beogradu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostKo pravi tu atmosferu linca,Covic i onaj sto iskace iz caja i Milo,oni imaju svoje huligane,sigurno se nije organizovala sama grupa navijaca da kamenuje igrace Zvezde i Buducnosti ni u Podgorici ni u Beogradu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostHmm ovo može biti ili mnogo dobar ili mnoooogo loš potez. E sad, kako je Covic sve samo ne francuska sobarica, verujem da je imao debele razloge odustajanja.
4) stigla naredba (citaj preporuka) od nadleznih sluzbi
Ovo neigranje utakmice i podgrevanje na KZS ce imati politicke konsekvence i niko od njih ne gleda interes kluba, nego da se njihova politicka prica odradi u pravcu kojem su zamislili. Mi (klub) mu tu dodjemo kao instrument sa posledicom gubitka bodova.
Da je u pitanju varijanta 1) koju si spomenuo, BIA nema sta da komunicira sa menadzmentom jednog kluba i da im salje bilo kakve informacije. Ako postoje informacije koje govore o bezbedonosnim rizicima kontaktira se vlada za koju BIA radi, i onda vlada preduzima korake da se tim rizicima adekvatno upravlja. Znaci ako neko treba da ABA ligi posalje zahtev za odlaganjem utakmice iz pomenutog razloga to treba da uradi vlada Srbije zajedno sa menadzmentom kluba, ukoliko domacin ne zeli to da prihvati odlaganje.
Znaci u ovom slucaju smo instrument za politicke interese i nista drugo.Last edited by mmajstor; 30-12-19, 16:27.
Comment
-
Verovatno na pinku3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
EVo ko zeli da gleda...
https://www.youtube.com/watch?v=fiD3-zO_iooHome Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
Comment