Boze svasta! Ocekivao sam ovako nesto. Ajde da se ne vracem na proslu godinu ali jednostavno se postavlja pitanje kako nije odlozen treci,cetvrti ili peti mec finala prosle godine. Kada su navijaci pljuvali, gadjali loptama protivnicke igrace, kada su izvodili slobodna bacanja, ili kada su gadjali stolicama protivnicke igrace na terenu. Kada su jos na aerodromu igraci maltretirani. Ovako se vrsi propaganda kao da je neko ratno stanje. A sve to pompezno sa nekim saopstenjima. Skidam kapu Nebojsi Covicu na ovom saopstenju. Bez zezanja skidam kapu. Ovim je prevazisao sva dosadasnja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBoze svasta! Ocekivao sam ovako nesto. Ajde da se ne vracem na proslu godinu ali jednostavno se postavlja pitanje kako nije odlozen treci,cetvrti ili peti mec finala prosle godine. Kada su navijaci pljuvali, gadjali loptama protivnicke igrace, kada su izvodili slobodna bacanja, ili kada su gadjali stolicama protivnicke igrace na terenu. Kada su jos na aerodromu igraci maltretirani. Ovako se vrsi propaganda kao da je neko ratno stanje. A sve to pompezno sa nekim saopstenjima. Skidam kapu Nebojsi Covicu na ovom saopstenju. Bez zezanja skidam kapu. Ovim je prevazisao sva dosadasnja.
Spreman sam čak da tvrdim da će najkorektniji biti Varvari.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pa ovdje do sada nikad nisu bili povici niti izlivi nacionilzma , niti bilo kakva vrijedjanja na tim osnovama. Jedini povici koji su ikad bili kod nas su protiv "cigana" (navijaca zvijezde). Tako ce uvijek i biti. Makar se ja nadam.Last edited by Nemam_ti_kad; 29-12-19, 15:37.
Comment
-
Bilo je pre neki dan izliva nacionalizma u Cetinju na kosarkaskoj utakmici. Nije ovde ni bitno sta vecinski misle navijaci Buducnosti, nego da postoje pojedinci koji ce uvek biti spremni da naprave sranje ako im se tako naredi. Sad samo zavisi od toga da li je Djukanovicu u interesu da sranje koje je napravio dize na novi nivo ili ne. Pokazao je da je beskrompromisan pa tom pitanju, a KK dozivljava kao metaforu onoga sto radi, a radi to da zavadjuje ljude po nacionalnoj i identitetskoj osnovi.
Mislim da je dovoljno inteligentan da nece inicirati dalje sukobe, a da ce uraditi sve da se pobeda ne sme dovoditi u pitanje u to sam stopostotno siguran. To je mala maca u odnosu na namestanje izbora.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostPa ovdje do sada nikad nisu bili povici niti izlivi nacionilzma , niti bilo kakva vrijedjanja na tim osnovama. Jedini povici koji su ikad bili kod nas su protiv "cigana" (navijaca zvijezde). Tako ce uvijek i biti. Makar se ja nadam.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Bude li se odložio meč ABA liga treba dobiti katanac za sva vremena. Ne govorim to iz zle namere već isključivo iz sportskog aspekta. Ukoliko se politička previranja prebace na sportsku stranu čemu svrha daljeg takmičenja. Bolje u startu poštedeti sve i prekinuti jednom za svagda trenutni cirkus.
Bokana trajno proterati iz sveta košarke ukoliko bude nečeg van domašaja kosarke u Morači. On je taj koji garantuje bezbednost i kao takav ukoliko nečega bude zna se ko snosi posledice.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
@mmajstor Nisam upoznat sa tim sto je bilo na Cetinju. Znam da su igrali sa Ibrom iz Rozaja (vecinsko muslimansko stanovnistvo) i da su izmedju njih uvijek neke tenzije. Sto se tice politike i politicara , partija i svega drugog van samog klubastva , ne bih o tome, oni bi mozda htjeli da budu prve zvijezde ali ja im necu dati to zadovoljstvo da pricam o njima na ovom topiku.Last edited by Nemam_ti_kad; 29-12-19, 16:00.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View Post@mmajstor Nisam upoznat sa tim sto je bilo na Cetinju. Znam da su igrali sa Ibrom iz Rozaja (vecinsko muslimansko stanovnistvo) i da su izmedju njih uvijek neke tenzije. Sto se tice politike i politicara , partija i svega drugog van samog klubastva , ne bih o tome, oni bi mozda htjeli da budu prve zvijezde ali ja im necu dati to zadovoljstvo da pricam o njima na ovom topiku.
Comment
-
Pa nije bas 100 metara ali nije bitno. Moleban je kao i sto samo ime govori molitveno obracanje Bogu a ne "teroristicki" akt. Za svaku informaciju mozete pitati mene ili bilo kog ovdje od navijaca "Future".
@za RZP, i Ostoja i jos dvadesetak clanova KKP su bili u lozi pored celnika KKB. Tako bi trebalo i da bude da je srece.
Comment
-
Apsolutno nema sanse. Prvenstvo je vec neregularno sa FMP-om koji se muci sa Zvezdom a dobija ostale To valjda nema nigde...Zvezda nece biti prva nema trika, posle regularnog dela...
Naravno si Hobbit da ponovi ''MVP'' partije iz Morace prosle sezone...to tako ide..meni ga je vec zao za sledece dve utakmice..mrcvarice ga kao igracku...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment