biće cirkusa u Pg! tako se mora i ekipa spremiti psihološki a strucni stab pamet u glavu ako bude navijača na terenu!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo mi se kazuje da će veliki derbi u ponedeljak u Morači biti sve samo ne košarkaški. Znamo kako Budućnost prima goste pogotovo kakve su tenzije na relaciji Bokan-Čović. Prvi čovek crnogorskog šampiona je nedavno na sastanku ABA lige dao jednu suludu izjavu u svom maniru kako će CZ, apropro prethodnih dešavanja iz finalne serije, biti vraćeno milo za drago, šta mu to značilo, i da će se lično on postarati da bude "vatren" domaćin.
Još dodamo zategnutu političku situaciju u Podgorici, sigurno ni malo ružičaste vesti nas ne očekuju pred veliki derbi.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Na jednom drugom forumu pojedini forumusa prizeljkuju cak i lincovanje nasih igraca tj da dobiju batine , eto da upotpunimo kakvo ludilo vlada medju "nasim" navijacima.
Sve je otislo u qrz, jebote prosto isijava nezadovoljstvo sto se juce pobedilo, mnogo bolje se pise i sa vise euforije kada se izgubi.
Comment
-
Davno je ABA koncept izašao iz kolotečine košarkaškog viteštva. Dugo vremena će proći dok ne splasne tenzija zbog prošlogodišnjih dešavanja kako u Morači tako i u Pioniru. Ne mogu ni Bokan ni Čović preći preko svih dešavanja. Videćemo na šta će sve ličiti u ponedeljak.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostDavno je ABA koncept izašao iz kolotečine košarkaškog viteštva. Dugo vremena će proći dok ne splasne tenzija zbog prošlogodišnjih dešavanja kako u Morači tako i u Pioniru. Ne mogu ni Bokan ni Čović preći preko svih dešavanja. Videćemo na šta će sve ličiti u ponedeljak.
Comment
-
Mozda sam ja naivan al mi se cini da su ljudi paranoicni i da su previše medju sobom naduvali priču.
Meč kao svaki drugi, ako bude suprotno, jedan upaljač na terenu, prazni tribine. Ne bude li tako, povuci ekipu. Sjesti za što I videti koja kazna ide nama ali da se Bud diskvalifikuje kad pored oštrih kazni nije u stanju da organizuje jedan košarkaški meč. Nema puno priče
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostMozda sam ja naivan al mi se cini da su ljudi paranoicni i da su previše medju sobom naduvali priču.
Meč kao svaki drugi, ako bude suprotno, jedan upaljač na terenu, prazni tribine. Ne bude li tako, povuci ekipu. Sjesti za što I videti koja kazna ide nama ali da se Bud diskvalifikuje kad pored oštrih kazni nije u stanju da organizuje jedan košarkaški meč. Nema puno priče
Comment
-
Verujem da ce nasi dodatno dici temperatu sa nekim saopstenjem u Covic stilu da pripreti da ako se i mrki pogled desi da cemo povuci ekipu, verovatno i pod pretnjom napustanja ABA lige , sve u tom stilu.
Tesko da ne iskoristi ovu priliku da jos malo bude u medijama posle (ne)ocekivane pobede u Rusiji. Jebiga sada rastu apetiti i u El, poslednjih 7 utakmica 5 pobeda , sleduju 4 utakmice od cega me je najveci strah od Bayerna, jer je klub sa tri puta vecim budzetom od naseg, klub kao i trener traze spas sezone posle poraza od preko 20 pts kuci, po recima naseg cenjenog forumasa klub koje je na pobedu od top 8 samo da se play vrati i pali se masina, ko zna kako ce nasa publika da reaguje, da li navija za naseg bivseg trenera protiv naseg kluba, da li protiv novih igraca u nasem rosteru plus protiv FC3, ocekivanja da ce biti puna hala a realnost je da tesko da cemo dobaciti do 10.000.
Prvo Podgorica pa da vidimo kako da se izborima sa powerhouse iz MinKEna.Last edited by Šarac; 28-12-19, 16:22.
Comment
-
Ako se ja dobro sećam, kod kazne koja je odrezana KK Crvena Zvezda (kao da je isključivi krivac za dešavanja u plej of seriji) je rečeno da će biti nulta tolerancija i da će sledeće kazne biti drastičnije. Tako da ako se išta desi da ugrozi bezbednost igrača i struke mora se ekipa povući sa terena dok se ne stvore uslovi za nastavljanje ili u ekom drugom terminu pred praznim tribinama. E sada, da li će Čović da postupi tvrdo i povuče ekipu ili će po običaju da kao capi prećuti a posle na tv (sa koje ne izbija) da kenja o nepravdi, bočnim udarima i koječemu.
Sve to ako se desi da na teren počnu da paadaju predmeti ili da ugroze klupu, mada mislim da neće smeti ništa učiniti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostAko se ja dobro sećam, kod kazne koja je odrezana KK Crvena Zvezda (kao da je isključivi krivac za dešavanja u plej of seriji) je rečeno da će biti nulta tolerancija i da će sledeće kazne biti drastičnije. Tako da ako se išta desi da ugrozi bezbednost igrača i struke mora se ekipa povući sa terena dok se ne stvore uslovi za nastavljanje ili u ekom drugom terminu pred praznim tribinama. E sada, da li će Čović da postupi tvrdo i povuče ekipu ili će po običaju da kao capi prećuti a posle na tv (sa koje ne izbija) da kenja o nepravdi, bočnim udarima i koječemu.
Sve to ako se desi da na teren počnu da paadaju predmeti ili da ugroze klupu, mada mislim da neće smeti ništa učiniti.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postu Feb koliko znam. . .inače korektno saopstenje Budućnosti. . .samo da ne bude . .spolja gladac a unutra jadac!
Meni ovo boldovano ne uliva neku sigurnost, čini mi se da su se Grobari nešto žalili na uslove, Trinki na suđenje???
Takođe je nejasno ovo "a isto očekujemo i od svih prisutnih" ??? Od koga to očekuju a da nije obuhvaćen prethodnim tekstom? Da li se misli na igrače i struku KK CZv?
Svakako da želim da sve protekne mirno - ali, ne verujem u to.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View Post"Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih", navodi se u saopštenju Podgoričana."
Meni ovo boldovano ne uliva neku sigurnost, čini mi se da su se Grobari nešto žalili na uslove, Trinki na suđenje???
Takođe je nejasno ovo "a isto očekujemo i od svih prisutnih" ??? Od koga to očekuju a da nije obuhvaćen prethodnim tekstom? Da li se misli na igrače i struku KK CZv?
Svakako da želim da sve protekne mirno - ali, ne verujem u to.
Comment
Comment