Originally posted by Ivan9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Panter je dvojka.
Drp majstor Nebojša će izaći sa istom pričom kao u vezi Šakote.
Znao je od početka da će on biti trener, falš priče su bile u vezi drugih trenera.
Tako će i sada krenuti sa pričom mi smo žellei ovog al on je pod ugovorom, želeli smo onog al on je skup, želeli smo onog ali on nije hteo doći.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostDrugog janara svi u arenu da pozdravimo najveceg trenera u Evropi naseg RADONJU kod njega ovakve pizdarije nebi prolazile garant.
Samo nam nos viri na povrsini koliko smo se ukanalili.
Ja na zalost ili na srecu ,nemam zeludac da idem i podrzavam ovo sto se sada radi u klubu ....do nekih srecnijih vremena sezonsku sam dao drugaru pa neka ide ili neka ne ide ...zabole me patka
Comment
-
Niko da postavi pravo pitanje.
Neki nemaju hraborosti, neki se prodali za siću, neki su glupi pa bolje i da ćute.
Ja i dalje ne verujem šta sam gledao. Imaju sutra utakmicu oni dan pre utakmice prave konferenciju i izgledaju kao sa životom da se rastaju.
Jedino Branko Lazić ne izgleda tako, on kao šef mafije.
Comment
-
Originally posted by Triple View PostСтојанче дај неки линк ако имаш. Хвала.
Nije bilo Nebojše, samo igrači bez Odža, Šakota sa stručnim štabom i Neša Ilić.
Trajalo je 15 minuta.
Evo ti ovde izveštaj:
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1262...kosarkasi.html
Comment
-
KZS: Laza:Mojne nam zvizidite moramo da igramo...pa ne zvizde klubu ili nekim igracima vec Felipeu...Mali kao, zvizdali su i drugima...a ti drugi su napustili klub odmah..nije Omic ali zato navijaci nisu dolazili...
Ima ljudi koji bi da gledaju samo kosarku...i to je to...ima i nas budala koji se pravimo previse pametni a nije pametno, praviti se pametan u danasnje vreme..cuti, dobro je da imas glavu na ramenima i posao...
Ako dodje jos koji igrac, mogu da organizuju i demonstracije... Eeej oni se zale sto se igracu zvizdi hahaha jbte...ovo je Monti Pajton...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment