Filip je Radonja 2.0 iz perioda kada su ga napadali navijači i terali iz kluba. Dosta slična atmosfera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostTi bar pratiš EL da ne pišeš ovakve nebuloze. Koliko je samo bilo utakmica sa i većim preokretima u dosadašnjem delu takmičenja?! Desetine sigurno.
Prvenstveno je odbrana odlučila, a u napadu ne samo Zo i Billy, već i to što su počeli u piku da spajaju Gista sa košem, u prvom delu je Dobrić dao dve bitne trojke iako smo bili u tom trenutku u zaostatku, održao nam je glavu iznad vode, DeDa primirio Printezisa, presekao mu momentum, Borišine I Đenkine trojke isto su došle u važnim trenucima... Mnogo je stvari tu bilo da bi se tako olako i površno gledalo na igru.
Nemoguće da je samo vaša briljantna igra po tebi razlog zašto je napravljen preokret.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostA nigde da spomeneš užasnog Spanulisa koji vas je vratio iz mrtvih užasnom organizacijom i još užasnijim učinkom. Ili trenera Kemzuru koji je lutao sa petorkama, izmenama i pokazao da nije čovek za veliki klub ko što je Oly.
Nemoguće da je samo vaša briljantna igra po tebi razlog zašto je napravljen preokret.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Poststa Djenka?– Imam posebnu ljubav za navijače u Beogradu, to se neće promeniti do kraja mog života. Međutim, danas se dogodilo nešto što me je mnogo razočaralo, nešto o čemu ne mogu da ćutim. Filip je više od mog saigrača, on je moj prijatelj i pružaću mu podršku, kao što je i on meni – rekao je Dženkins.
Comment
-
-
Originally posted by Stojanče View PostNjemu i ne mogu zameriti, ko zna šta su mu ispričali u vezi Filipa idiot Čović i njegov pit bul Lazić.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostNeverovatno mi je to teranje inata.
Spreman je zbog toga da dovede klub do provalije i da ga naglavačke baci.
Samo da bi zadržao sina sad je nahuškao igrače da ga brane.
Fujčina.
Znajući njega sigurno će terati inat, neće dati na sina i ovaj sukob može ući u ozbiljne razmere. Mora se naći neka sredina, rešenje, pitanje samo koje. Sigurno se neće rešiti svoga sina i dati mu ispisnicu.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Mozda bi i meni on bio ok kad bih igrao EL i imao 300-500k na godinu dana. Lazic je vojnik, ali i sirovina iz neke pripizdine..on bi primio metak za covica, takav je tip...da ne kazem glup..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment