Jos kad se Jagodic Kuridza razgoropadi, bice svasta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovo je put kojim treba ići.
Ako se već ne dovodi plej onda gurnuti Đenku na pleja, a koristiti i Davidovca a nekad i Berona.
Čuo sam za komentare kada nije bilo Čovića - Pa evo, nema Čovića što sad ne igramo valjano.
Pa ne može jebo ga ja to da se desi kroz jednu i li dve utakmice.
Potrebna je konstantnost Đenki na toj poziciji pa da bi se videlo poboljšanje.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostDanas kako je ofanzivno i šuterski odigrao ne bih se u potpuno složio.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Zanimljivo priča Šakota, ne računajući ovo o Filipu. Baš se vidi da prati evropske tendencije u košarci, čim spominje Efes kao nešto novo. Pohvalno.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
- Čestitke ekipi na pobedi i odličnoj igri u drugom poluvremenu što je dovelo do pobede. To je što se tiče utakmice, a što se tiče svega ostalog, šta se dešavalo pre početka meča, tokom meča i ostalo, vezano za našeg saigrača Filipa Čovića. Želim da poručim, to ćemo uskoro izaći i svi javno kao cela ekipa: ovo je poslednji put da igramo u ovim uslovima pred našim navijačima. Toliko - rekao je Lazić novinarima posle meča.
Upitan da objasni na šta konkretno misli, Lazić je ipak ostao "zakopčan".
- Znate odlično na šta mislim, znaju i oni odlično na šta mislim. Izaći ćemo uskoro sa detaljnijim izjavama, ali to je to za sada - rekao je Lazić.
Jebo te Čović, sram te bilo.
Je l' te to Čović nahuškao da laješ?
Ponaša se ko gangster.
Comment
-
Sakota beskicmenjak brani Filipa a mogao je ispasti gospodin I reci da nema komentar na pitanje novinara . To najverovatnije znaci da nece biti nikakvog dovodjenja plejmejkera I da ce se terati inat do kraja .... Takodje govnarski osmeh na pitanje da li ce biti otpustanja igraca , moguce da se pored Derika sprema katovanje I Gista
Comment
Comment