Originally posted by Victor BG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostŠalim se malo. Svi smo isti i u porazu i pobedi. Ne znamo za sredinu.
Koliko lakši mečevi? Dolazak Baskonije pa odlazak na noge aktuelnom šampionu i zatim ogled sa Oly-jem ne mogu svrstati u te lakše. AL sada se lakše diše za vas.
Racunam tu max dva poraza i to od CSKA i Bayerna..ovo ostalo se moze dobiti
10000 postova, forum resident. Dobio si tu cast i ako si grobar3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostBaš da će biti šetanje i neće. Kao i većina ne možete u kontinuitetu ponavljati ovakva izdanja. A itekako ste ranjivi što su tri derbija ABA lige i potvrdile.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostCedevita, Buducnost ne mogu mnogo.bolje od onog sto trenutno igraju, vi ako pogodite pojacanja mozete da igrate za 30% bolje nego trenutno, a nas plafon je mnogo veci. To naravno nista ne mora da znaci. Pricam samo o potencijalu rostera.
Ranije sam pisao i potvrđujem sada. Partizan i Zvezda će gotovo sigurno igrati finale i ako će kriminalac Bokan sve uraditi da razdvoji večite.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDruze bas dobar raspored imamo. Baskoniju, ajde CSKA zajebano naravno, pa onda Oly kuci, Zenit na strani, pa Bayern kuci,Asvel na strani i Alba kuci??? Sta je tu tesko...
Racunam tu max dva poraza i to od CSKA i Bayerna..ovo ostalo se moze dobiti
10000 postova, forum resident. Dobio si tu cast i ako si grobar
Ne možemo svi biti isti po klupskoj pripadnosti
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKoliki su plafoni sviju to ostavimo za kasnije. Rano je davati sličan sud.
Ranije sam pisao i potvrđujem sada. Partizan i Zvezda će gotovo sigurno igrati finale i ako će kriminalac Bokan sve uraditi da razdvoji večite.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKoliki su plafoni sviju to ostavimo za kasnije. Rano je davati sličan sud.
Ranije sam pisao i potvrđujem sada. Partizan i Zvezda će gotovo sigurno igrati finale i ako će kriminalac Bokan sve uraditi da razdvoji večite.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPusti bre, sad imamo najveći plafon, pre samo nedelju dana smo dobijali protivnike koji su najgori samo ih niko nije obavestio o toj činjenici, a i na tabeli se to ne vidi. Cirkus perpetuum mobile.
Svaki sledeći poraz će vratiti stare navike i boljke.
Tako tipično za nas Srbe.Last edited by Ruzni Prljavi Zli; 05-12-19, 23:10.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostJa se najvise plasim vas i vise bih vas voleo u finalu na tri pobede, nego u 1/2 na dve. S deuge strane, vama bi vise odgovaralo da nas napadnete u 1/2.
Do početka PO i vi i mi doživećemo igračke promene.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostEvo odlucujuceg momenta u 4-toj cetvrtini, zavrsnica sa Partizanom i zavrsnica sa Ljubljancanima znaju zasto
[ATTACH=CONFIG]16895[/ATTACH]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostZa mene je on uvek bio TOP igrač. Čak i kada mu nije išlo ja sam molio Boga da se ne razigra jer sa pravim Derikom CZ može biti baš moćna. Ima iskustva, igrački pedigre i klasu pitanje samo koliko ga povrede mogu zaobići.
Comment
Comment