Zo i Derik su sušt kvalitet.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Storm View PostMoram da pohvalim Sakotu. Vide se tu neke akcije u napadu koje nismo gledali ranije, a i patuljku je redukovao minutazu.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOdlicna odbrana na perimetru. Ovo je sad druga prica, jos da se vrati Kuzmic i to je jezivo. Sad smo verovatno i defintivno posle ovog kola njabolja odbrana EL. Ubedljivo njabolja odbrana sutaza tri poena, ovo smo sad doktorirali. Uspon Zvezde dolazi sa usponom L Brauna, covek sad igra jako ozbiljnu kosarku.
Vi ste ko i Mi. Verovatno vam sada samo nebo granica a kada se izgubi prva sledeća biće jadikovanja i kukumačenja na sva zvona.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostŠakota konačno reagovao kako treba, vratio Lorenca na vreme.
Vraćamo se u brobu za top 8.
Da utefterišem još 40 'iljade evrića što je ukupno 200 'iljade do sada.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPa do juče j3 bio najgore pojačan je u istoriji. Terali ste ga samo tako.
Vi ste ko i Mi. Verovatno vam sada samo nebo granica a kada se izgubi prva sledeća biće jadikovanja i kukumačenja na sva zvona.
Vise sam iznenadjen sa dobrom partijom D Brauna, meka ruka, pre je ciglario previse, on je i kljuc nastavka sezone ako ovako nastavi.
Uostalom moras da razlikujes kritiku i pljuvanje. Licno sam pljuvao samo Alimpijevica i mladog Covica. Ovo ostalo je kritika, bitna razlika.
Sad krece lozenje za F4 F8 je u tefteru. Kad bi, eh kad bi doveli jos nekog pleja....kupio bi karte za F4 (lozenje max )
Tri pobede za redom, videcemo sta i kako. Idu sad nesto laksi mecevi, treba dobijati kuci, to je kljuc sad.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostKad su porazi kukanje, kad se pobedjuje radost. Ne znam kod koga je drugacije?? Lorenzo je odigrao po meni sad najbolju partiju od kad je u Zvezdi. Spajao je centre sa kosem, sto do sad nismo vidjali. Uzima neke da kazem svoje suteve, a ono najbitnije kod svih igraca, generalno poslova na svetu, bilo kog, dobio je samopuzdanje..
Vise sam iznenadjen sa dobrom partijom D Brauna, meka ruka, pre je ciglario previse, on je i kljuc nastavka sezone ako ovako nastavi.
Uostalom moras da razlikujes kritiku i pljuvanje. Licno sam pljuvao samo Alimpijevica i mladog Covica. Ovo ostalo je kritika, bitna razlika.
Sad krece lozenje za F4 F8 je u tefteru. Kad bi, eh kad bi doveli jos nekog pleja....kupio bi karte za F4 (lozenje max )
Tri pobede za redom, videcemo sta i kako. Idu sad nesto laksi mecevi, treba dobijati kuci, to je kljuc sad.
Koliko lakši mečevi? Dolazak Baskonije pa odlazak na noge aktuelnom šampionu i zatim ogled sa Oly-jem ne mogu svrstati u te lakše. AL sada se lakše diše za vas.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostNema lozenja, ali ova ekipa ako se poslozi i dovede jos jedan dobar plej moze da bude bas zajebana u EL i da se posiba za taj f8. A kroz plej-of ABA treba da se proseta kao kroz dvoriste.
Comment
Comment