Originally posted by Stojanče
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostAu.....sve to dok ne spusti na 10 do 12 minuta je previše.
Opet u drugom delu smo naglo pali u oba pravca dok je on bio u igri, sreća pa je Žalgiris u kanalu ala Fenerbahče.
I da, Lorenco Braun, koga eto ne tako retko otpisuju mediji, verovatno zbog tatinog sina je večeras doneo pobedu, najbolji na terenu, ubacio i par teških šuteva, jednu trojku baš onako iz izgubljenog napada. Meni se on dopada.
Comment
-
Hvala na informacji, znači nema pomaka osim što se knjiži pobedai evri. Još uvek smo na dnu rupe.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostTatin mali 16 min index -2 i sut iz igra 1/8, trojke 1/7.
Ej, onaj antitalenat sutnuo 7 trojki. Sta mi moramo da trpimo.
Tužno je zaista što to moramo da trpimo.
Comment
-
Каква сезона је ово могла да буде ово тешко да ће опет да се поклопи не да смо искористили не све шансе које су нам се нудиле он пао преко макабија па до барсе и асвела него пола од тих зицера ми би се овде као прави навијачи звезде бавилии калкулацијама ко да нам падне у топ 8
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostHvala na informacji, znači nema pomaka osim što se knjiži pobedai evri. Još uvek smo na dnu rupe.
Losa losa utakmica, prava antikosarka. Izdvojio bi neverovatnu zelju i kod nas i kod njih da upisu pobedu. Ovaj put smo mi imali vise srece. Mada ima i ono da sreca prati hrabre. Mi smo bili mnogo hrabri.
Lorenco ima visok plafon. Da sam ja neko u KKCZ ja bi mu odmah sad ponudio i ugovor za sledecu godinu. Na kraju ove sezone nece nam biti u dometu.
P.S.
Ja sam odusevljen kakvu potencijalnu odbranu moze da igra ovaj tim. Samo da se nekako resimo Gavrila. Koliko taj covek nema nikakav osecaj ko kako igra i koga bi trebalo da menja. Vec nekoliko puta mu se desava da odlican moment tima upropasti sablonskim izmenama jer je on tako nekako zacrtao da ce menjati. Deluje kao da ima neki podsetnik u telefonu koji mu signalizira kada su istekle predvidjene minute.
Comment
Comment