Medrano...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ništa, moraće trener i plej na veresiju, naći nekog iz EC da ima izlaznu klauzulu i nek nam je sa srećom sl godine. Međutim, kako stvari stoje, toga nema na vidiku, čeka emo da se Gavra adaptiran, da se Gist pomiri sa tim i da Filip poraste... Oooo sudbo kleta
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNišta, moraće trener i plej na veresiju, naći nekog iz EC da ima izlaznu klauzulu i nek nam je sa srećom sl godine. Međutim, kako stvari stoje, toga nema na vidiku, čeka emo da se Gavra adaptiran, da se Gist pomiri sa tim i da Filip poraste... Oooo sudbo kleta
Comment
-
Originally posted by Дијаз View PostLezernost u resavanju trenerskog pitanja, nerazmisljanje o novom playmakeru i poslednji porazi mogu da znace dizanje ruku od euroleague. A to bi tek znacilo da cemo sezonu zavrsiti u nesto izmenjenom sastavu, ne onako kako bi mnogi zeleli.
https://twitter.com/Urbodo/status/1197215126476263425Last edited by Borca; 20-11-19, 19:46.
Comment
-
Originally posted by From downtown View PostJebi nas Nebojsa moze ti se.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Bojkot i prazna sala je nešto što oni poznaju i ne smeta im, treba mu na svakoj utakmici u Beogradu staviti do znanja da se zajebao.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
A sta ako Covic pokaže klasu i ispadne galantan pa nam servira Paskvala sa sve masnišnicom i jednog rasnog pleja? Nadje klubove koji će preuzeti Filipa, Oja, Nenadica, da se zgotivimo I ujedinimo, napunimo Arenu I krenemo ka top 8 ništa još izgubljeno nije!
Comment
-
Nije kasno što se tiče rezultata ali ako si slušao onu analizu i priču Radojevića, Plavšića i Kuzmanovića onda znaš da je kasno jer je vreme taj odlučujući faktor a njega smo izgubili čekanjem.
Žoc - dobro zezanje, rado bih video Golemca ali bi to značilo da smo definitivno bacili ovu sezonu i da se okrećemo sledećoj (nepopularno).Last edited by nebitan; 21-11-19, 13:17.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Može Željko,da im razmontiramo"sistem"i u paketu uzmemo " petuličku" Kecman,Čanak,Čančar,Lončar i pride Džilovu mamu.
Sledeće sezone ih oskrnavimo uzimanjem bjelopoljskomojkovačke brigade na čelu sa drugom "japancom".
Moravski odred nekom drugom prilikom.Last edited by L a z a r; 21-11-19, 09:27.
Comment
Comment