Nebojsa Covic resio da unisti Zvezdu. Nece da moze siso. Branicemo je telima govnaru coravi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pitanje za govnara: Gde si pare od budžeta potrošio? Koliko godišnje zarađuje tvoj sin na osnovu ugovora u KK? Zašto nemamo trenera? Zašto nepotizam, zašto dozvoljavaš da sujeta nadvlada razum?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostUspeo je klosar da mi ogadi klub za koji navijam. Jebem li mu seme i pleme govnarsko.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNije mi ogadio klub, ogadio mi je njega, njegovog sina i ostale poltrone i likove koji ne znam iz kog razloga brane i njega i ovo što se dešava sa klubom.Last edited by Storm; 19-11-19, 22:35.
Comment
-
Nebojša je stara stipsa, ne da on ni sokić, prvorođeni daje mislim i dnevnicuSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Pera zdera View Post
Ovako je bolje:
Ni više od tri sekunde, ni nonšalantna izmena pasova(kao na fudbalu) nije bila dovoljna da kratki stigne svog igrača.Last edited by nebitan; 19-11-19, 22:45.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Pera zdera View Post
Tako je u svim segmentima igre.
Jednostavno neko i nešto ih je sputalo,neko ih pravi lošijim nego što jesu,a zna se ko.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostFilip Čović sa osam poena i asistencija drugi timski najbolji indeks (15) posle Odžovog.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment