Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako neozbiljan klub moze dovesti Top 5 evropskog trenera. Da li vi shvatate da je ovaj covek u rangu sa Pesicem, Mesinom, Dudom, Blatom... Da je neko ko je redovno pravio problema prejakim Realu i Barseloni, otimao im titule kada su uzimali evropske ili bili u finalu? Trenercina u najboljim godinama, ovo je nevidjen splet okolnosti da uopste imamo sansu da ga dovedemo. Moramo da izbacimo tesko naoruzanje, jer nam je Partizan standardno problem, a izgleda da i Cibona sprema mocan tim. Mi ako ne daj boze ne udjemo u EL to kosta mnogo vise od 400k koliko bi dobio Ivanovic.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKako neozbiljan klub moze dovesti Top 5 evropskog trenera. Da li vi shvatate da je ovaj covek u rangu sa Pesicem, Mesinom, Dudom, Blatom... Da je neko ko je redovno pravio problema prejakim Realu i Barseloni, otimao im titule kada su uzimali evropske ili bili u finalu? Trenercina u najboljim godinama, ovo je nevidjen splet okolnosti da uopste imamo sansu da ga dovedemo. Moramo da izbacimo tesko naoruzanje, jer nam je Partizan standardno problem, a izgleda da i Cibona sprema mocan tim. Mi ako ne daj boze ne udjemo u EL to kosta mnogo vise od 400k koliko bi dobio Ivanovic.sloboda ili ništa
Comment
-
To stoji, slazemo se u tome, ali tesko da se to moze tako gledati... A i on je isto bio u Barseloni pa se i nije bas pokazao... A evo jedan primer iz sveta fudbala kada bi se gledali rezultati postignuti u skladu sa budzetom ekipa Martinez koji je vodio Wigan bi bio jedan od najboljih trenera na svetu, takodje bi se onda u kosarci Dusko Vujosevic mogao svrstati u isti taj rang u kom je Ivanovic. Ali po meni je to neozbiljno, npr Mesina ima, cini mi se, 4 Evrolige, a Ivanovic nijednu, pa je glupo porediti...Last edited by mark !t zer0; 18-06-13, 12:27.sloboda ili ništa
Comment
-
Ivanovic je dosao u onom periodu kada se Barselona raspala posle Bodiroge, Pesica i ostalih, imao je slabiji roster, sem u poslednjoj sezoni kada je stvarno zakazao. Inace dosta podseca na Vujosevica pogotovo po pristupu, samo nema onu Duletovu tamnu stranu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNije izgleda Olimpiji placeno nista, dugovali su mu 6 plata. Ne znam koliko ide njemu godisnje, ali znajuci nasu praksu izmedju 250 i 300k.
Клуб је на званичном сајту објавио да је уговор потписан на три године, словеначки Шпорт је потврдио информацију redstarbelgrade.info да одштета износи 150.000 евра, а овом медију је тачност потврдио председник Црвене звезде Небојша Човић. Огласио се и менаџер Блажича, Александер Рашковић, који је честитао "новом момку са Дорћола".
Comment
Comment