Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Naravno da je sve ovo prenapumpano i što reče Samo Zvezda vrlo sumnjivo. Meni zaista ne deluje kao realna opcija nakon ovakvog starta Barse.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostA šta će vam Kari ako se setite njegovog odnosa prema Filipu?[emoji4]
Poslato sa RNE-L21 pomoću TapatokaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Lepo je agencija koja Paskvala zastupa rekla da nije bilo kontakta sa njihovim klijentom i to brzo nakon što se pojavila info u našim buregdžinicama.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Takve stvari se ne objavljuju javno dok se posao ne završi, a ono što se objavi u kuloarima se objavi sa nekom svrhom.
Svrha spinovanja javnosti da se pregovara sa Ćavijem a zapravo se ne pregovara je da se pokaže javnosti da se nešto radi, i to sa ozbiljnim trenerom.
Svrha spinovanja javnosti da se ne pregovara sa Ćavijem a zapravo se pregovara je tvrđenje pazara.
Samo ako dođe znaćemo da je bila ova druga varijanta, ako ne dođe obe dolaze u obzir.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostTakve stvari se ne objavljuju javno dok se posao ne završi, a ono što se objavi u kuloarima se objavi sa nekom svrhom.
Svrha spinovanja javnosti da se pregovara sa Ćavijem a zapravo se ne pregovara je da se pokaže javnosti da se nešto radi, i to sa ozbiljnim trenerom.
Svrha spinovanja javnosti da se ne pregovara sa Ćavijem a zapravo se pregovara je tvrđenje pazara.
Samo ako dođe znaćemo da je bila ova druga varijanta, ako ne dođe obe dolaze u obzir.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostProtiv Reala ni 10k ljudi u Areni.
Czv : Tot noć prije
19h satnica
Ako je minimum 50% gledalaca živi van BG, znači da će Arena biti prazna
Comment
Comment