S obzirom na situaciju sa BAT-om, Gavra je pre neko iznudjeno nego zeljeno resenje. Prica o mladjim, srpskim, jeftinijim trenerima je samo alibi prica koja treba da pokrije sustinski razlog nedovodjenja pravog trenera - a to je dug.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije on za trenerski posao. Dobro je što mu niko i nije ponudio posao.
Gavrilo će najverovatnije ostati trener.
Možda je ova minutaža Čovića samo varka kako bi dobio ugovor, a kad ga dobije ima Čović da pegla klupu a možda biti i na tribinama.
Comment
-
Pošto novog imena na klupi nema, ono što je dostupno nije ništa bolje od Gavrilovica, dedukcijom zaključujem da se ostaje sa ovim a nadu polažem u do selekciju na poziciji sina.
Mada bih radije Djenku na keca, on svejedno nije suter kao Beron a prodor ima najjači u EL.
Valjalo bi Cibose istamburati pošteno jer smo onda 10 dana u BG pa da i u EL zabilježimo makar 1/2 al ni Real nije bauk.
Comment
-
Mada, izdvojiću mišljenje u vezi Đenke, kada uđe u šutersku formu zna on da pogađa u serijama, problem je što on kod tih šuteva uzima najviše dugih dvojki (korak unutar linije) a ulaz mu je tm, jak i izdržava kontakt. Popustio sam u stavu, ako mora u 12 neka bude Filip ali da ne ulazi (EL) a da za EL ipak dovedemo još jednog pleja.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View Post
Neki fini mladići (maaalo namrgođeni) u crnim trenerkama, kažu da su vesnici (ne Vesnini) i da ih je poslao Nebojša da ti uruče poziv na kafu sa NebojšomSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Na gostovane Ciboni bez Nenadića, Davi-Dovca i već standardno Derika...Večeras da dobijemo Vukove s Tuškanca u Draženovom domu i da tako potvrdimo da je izazak iz krize igre i rezultata izvestan.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNa gostovane Ciboni bez Nenadića, Davi-Dovca i već standardno Derika...Večeras da dobijemo Vukove s Tuškanca u Draženovom domu i da tako potvrdimo da je izazak iz krize igre i rezultata izvestan.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostDeda je van svake forme i standarda. Loš u odbrani, kritičan u napadu. Dobre zasluge ima i Tomic za to a vala ni on nije nevin. Dotegni to tijelo kad mozga već imaš i počni da dominira, ovo sto sada igra, tribine su spas.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment