Meni smeta samo Filip kao bekap plej.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Victor BG View PostKad su svi pametniji od Covic, zašto oni nisu osvajali titule i igrali EL?
Msm uz sve njegove mane, klub je svetlosnu godinu ispred nivoa na kom je bio. Sve I da je glumio fikus za ovo vrijeme, za njegova mandata igramo EL i ne samo to, organizaciono smo daleko ispred svih.
Balkane Balkane Balkane moj....
Comment
-
svi su pametni ...milion strucnjaka to je opste poznato kod nas ...podrzati nekoga e to je vec problem ..i to podrzati kada se vidi napredak za svetlosnu goinu ...kritikovati ...naravno ali konstruktivno a ne izmisljati budalastine i spletke tamo gde ih nema ...ko radi taj i gresi apsolutno tacno ...gresi li Coki? naravno i to vise puta je gresio ali da li je na kraju klub tamo gde treba da bude ...menju 16 najboljih u Evropi ..e to vam je sinovci moji glavna stvar i na tome mozete samo da zahvalite izmedju svih i Cokiju ...
Comment
-
-
Ja bih Đenku stavio na Šveda, ovaj ne bi koša video garantujem.
Ali ko god bude u startnoj petorci biće dobro (osim Filipa) ali i oni imaju sastav za poštovanje. Ako uspemo da sudijskom trojcu nametnemo kriteriju kakav nama odgovara (sa više kontakta) imamo šanse za pobedu, ako kriterijum bude za balet - nahebasmo ga braćo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment