Originally posted by Pera zdera
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by darko pancev View PostFener i Barca po 20 mil u minusu
Naši budžeti ranijih godina su bili u rasponu 3 do 5 miliona evra i opet je za vreme Radonje nakupljen dug od preko 3 miliona evra, ove godine je to red veličina (po Nebojši 5,5 za igrače...a iamo BAT, imamo i Jankovića kojg je uspešno "pustio"...kad god neko ode pre vremena mi najebemo. Ili je Nebojša nesposoban da napravi sa svojim timom valjani ugovor ili namerno nanosi štetu klubu. Šta god da je nije dobro.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostI koja je sličnost između Fenera, Barse i Zvezde? Kako se finansiraju, na koliko godina su sponzorski ugovori? Ko je predsednik kluba KK Barselona i KK Fenerbakče? (bez guglanja)...
Naši budžeti ranijih godina su bili u rasponu 3 do 5 miliona evra i opet je za vreme Radonje nakupljen dug od preko 3 miliona evra, ove godine je to red veličina (po Nebojši 5,5 za igrače...a iamo BAT, imamo i Jankovića kojg je uspešno "pustio"...kad god neko ode pre vremena mi najebemo. Ili je Nebojša nesposoban da napravi sa svojim timom valjani ugovor ili namerno nanosi štetu klubu. Šta god da je nije dobro.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postimamo Jankovica koga je uspesno prodao i Mekela i to je vasa kritika ...a imamo li Kalinu i Gudurica milionere ,imamo li Bobija a imamo li Boldena ...napravismo li Djenku,Lazica kapitena i najtrofejnijeg ikada ,Simona ,Simana sve bolji ,Dobric....Last edited by Storm; 30-10-19, 16:19.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostCovica ni majka vise ne voli od tebe. Aj da si bar uzeo neke pare k’o ovi sa RSB-a, nego ga volis iz ubedjenja.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostPa bogami posle Radonje kad se podvuce crta ne znam da li su rezultati odlicni. Pogotovo u Evropi je to sve tanko. I pod Alimpijem i prosle sezone u EC i ove sezone u EL zasad...
Comment
-
Originally posted by Pera zdera View PostZvezda je i dalje pod BAT blokadom evo vec vise od 2 meseca a slucajno se to precutkuje na svim forumima.
Niko da se zapita zasto je to tako. Ako NC nema para da skine blokadu mislite li da ima za novog trenera ili novog igraca?
http://www.fiba.basketball/bat/sanctions
Inace je na RSB-u F. Covic za jucerasnju partiju protiv Efesa dobio 10 glasova kao najbolji igrac. :A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostKo je glasao? Filip, tata, mama, žena (u stvari za ženu nisam siguran). Gde je još 6 glasova?
Comment
Comment