Seks, novac, Davidovac.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNije ovde do pleja.
Efes je prejaka ekipa. Samo malo ozbiljnosti i sa lakoćom idu na sigurno i lome rivala.
Imaju širok spektar fantastičnih šutera. Aj znaj koga čuvati.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Nema Filipa, opet odoše na 15.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ja najviše pizdim što vidim da ekipa ima materijala da igra odlično i bude brutalna.
Samo treba trener da sve to skocka pa da zablistamo a i da se reše neke stvari koje nemaju veze sa košarkom.
Drago mi je što ekipa i pored loše igre ne dozvoljava da je neko ponizi. Mi i ovakvi mogli smo do sada imati pozitivan učinak u Evroligi.
Iznenadio me Kuzmić. On zaista dobro deluje posle pauze i nadam se da će biti i daleko bolji.
Mislim da će Himki osetiti naš bes i da će biti razbucani.
Comment
-
Definitivno druge ekipe imaju više mogućnosti da priušte kvalitnije i skuplje igrače nego mi.
Jedina mogućnost i opcija je da usprostaviš energijom,snagom,trčanjem, BLOKOM,ali vrlo teško sa ovakvom skupinom ostvarenih,osiguranih,bezambicioznih igrača.
Daj Bože da grešim,ali mislim da puno Pera Antića imamo u ekipi.
Imamo dosta veterana,bolesnih,povredjenih,skupljača još jednog ugovora i nedoraslih za ovaj nivo kosarke.
Comment
Comment