Zavisi, i mi cemo mozda Duleta za trku imati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZavisi, i mi cemo mozda Duleta za trku imati.sigpic
Comment
-
Ako, ako...sada na pleja da se bacimo i na trojku.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostOdlicno,ocekujem ga na prvoj opciji na poziciji 2.Rakocevic sa 15-20 minuta da prangija iz blokova i da Rakoca koristimo na pravi nacin
Nebojsa sta mislis od Ptimanu,znam da je nerealan,ali je zivotinja,a i ludak,kada je nabo Stivensona.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostDobro bi nam legao, po meni resenje u rangu malo ispod gornjih mogucnosti Milicica. Problem je sto je izgleda vezan sa Whiteom, tj ako hocemo jednog, moramo da uzmemo i drugog, a jos jedan swingman (bek/krilo) nam ne treba.
Comment
-
Kakve smo srece sa povredama zadnjih nekoliko godina, nadam se da nece oterati Lazica. Da imamo tri dobra beka.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Mora da dodje jedan ofanzivni plej. Imamo dve mogucnosti: Rasic ili da uzmemo taoce u KSS i ne pustamo dok se ne promeni pravilo o strancima.
Dobro, tu je i treca opcija, da nas zabole za pravila, da se posvetilmo ABA i EL, a kako domaca takmicenja donose nista sem bragging rights, tamo da idemo sa svesno nesto slabijim timom.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nemoj Rasica molim te. Isto kada se Milenko povezivao sa nama.
Kazemo da je Blazic Srbin, moze proci.sigpic
Comment
Comment