Nemojmo da pominjemo Alimpija ...ne dao Bog ...Jovanovic iz FMp je ok ali za FMp ...ne zajebavamo se sa trenerima kad imamo prilicnu jaku ekipu koja bi trebala dfa bude konkurentna za top 8 e EL...Repesa ISTO,NIKAKO.....razne Klipe ,Jovanovici itd ...to nije nesto sto nama treba ...treba trener od znanja i autoriteta koji ce da promrda ove nase lezilebovice!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tomićev uspeh bez harizme
Autor
Darko Plavšić
Milan Tomić je tiho otišao iz Crvene zvezde. Jednostavno se povukao posle lošeg starta sezone. I opšti je utisak da su navijači vie srećni nego tužni zbog takvog razvoja situacije. Doduše, navijaču je uvek teško ugoditi i to je normalno.
http://sportklub.rs/Blog/Darko-Plavs...z-harizme.html
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postsad je lako pametovati ...sacekajmo derbu pa cemo pricatiA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
- Ovo deluje kao šok terapija, videćemo da li će biti dobra ili loša. Trener je otišao, zna se ko je sledeći – igrači. I to im je i rečeno - rekao je Nebojša Čović u Jutarnjem programu televizije "Pink".
Nakon sporazumnog raskida ugovora sa trenerom Milanom Tomićem, pitanje bez odgovora je: Ko će biti njegov naslednik. Zvezda ima želju, ali...
- Razmišljamo, trenutno će to premostiti prvi pomoćni trener Andrija Gavrilović. Veoma iskusni trener ima ugovor od bar 500.000, 600.000 evra, uz to idu stan i automobil, mi nemamo taj novac. Razmišljali smo o Saši Obradoviću, ali on ima ugovor sa Monakom - rekao je Čović.Last edited by Karamazov; 23-10-19, 17:29.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostVoleo bih pa da vidim da l je Filipe stvarno guran jer su treneri poltroni ili ti ljudi od košarke stvarno nešto vide u njemu.
Prilikom preuzimanja tima preuzima se bezuslovno a kao inventar bez prava udaljenja i promene Filip Čović kom 1.
stav 2 napominje: Sve ostalo je promenljivo i zamenjivo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostSmehotresne konstatacije. Partizan je trenutno bolji za minimalno desetak poena.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostUslov svih uslova kod potpisivanja ugovora sa trenerom u tačci 1 stav 1 ugovora piše:
Prilikom preuzimanja tima preuzima se bezuslovno a kao inventar bez prava udaljenja i promene Filip Čović kom 1.
stav 2 napominje: Sve ostalo je promenljivo i zamenjivo.
Comment
Comment