Brazilac sportista koji ima koliko 26, 27 godina a da ga nije briga za pare ne postoji. On u 30 pakuje kofere i ide kuci da trosi to sto je zaradio, apsolutno ga ne zanima sta je i gde igrao. Jedino ako nije neki defektni primerak.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
tomas je sa 30 godina dosao u zvezdu pa je imao smesne pare.. al je zato nakon sezone u zvezdi, to naplatio trostruko...
a ocigledno ti je kratko pamcenje, posto si zaboravio slucaj "marica"...
a kao sto rekoh ovome je bitno da odigra dobru sezonu u el, pa ce lako to da naplati.. a nisam ni rekao da bi igrao za dzabe kod nas, da citas pazljivije, video bi da sam napisao da je veci ugovor imao elton u zvezdi nego rafa u realu...
bilo kako bilo, niko nije zavrsen, pregovara se sa 3-4 agenta a traze se pozicije 5,4,3 i bek... mada to i nije neka novost
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМа какви бре Бразилци и лудаци, кад су они па знали да играју кошарку, дај Дарка бре да правимо циркус.Cuj prvi maj
Comment
-
-
Daleko od toga da Milicic ne zna da igra kosarku.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne igra nigde trenutno,ali to ne znaci da ne zna da igra,ako si na to mislio.Nije u formi zato sto dugo nije igrao,ali forma se moze dostici radom,sad koliko on hoce da radiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostNe igra nigde trenutno,ali to ne znaci da ne zna da igra,ako si na to mislio.Nije u formi zato sto dugo nije igrao,ali forma se moze dostici radom,sad koliko on hoce da radiOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Amerikanac iz Memfisa i Brazilac iz Reala na meti Zvezde?
Dekster Pitman (211 cm, 130 kg) i Rafael Hetšajmer (208 cm, 115 kg) centarski dvojac koji bi mogao da pojača crveno-bele u evroligaškoj kampanji
Code:http://www.telegraf.rs/sport/757986-amerikanac-iz-memfisa-i-brazilac-iz-reala-na-meti-zvezde
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne možemo sve pozicije popuniti(skupim)strancima....
Od ovih svih imena,jedino Thomas i Blažić mogu da prave razliku u startu...Mada je ovaj drugi imao "čudnu"prethodnu sezonu što se učinka tiče(ko igra fantasy,to dobro zna)...Ali dobro još je mlad i veliki talenat,to bez pogovora.Not all who wander are lost
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostTo mozes i ti da radis pa opet ne znas da igras kosarku.
Comment
Comment